Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı başvurum kabul edildi. Mart ayında ödememi alabilir miyim?

cemilyavaşi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
yaklaşık bir buçuk ay önce engelli maaşı için başvurdum ve kabul edildi.toplu ödememi 2013 mart ayında alabilirmiyim?henüz bi tebligatta gelmedi tebligat gelmesini beklememmi gerekiyor parayı almak için.benim durumumu yaşamış kimseler cevap yazarsa sevinirim.ne zaman alırım maaşı

yenimi başvurmustun yoksa onceden basvurup yenimi baglandı maaşın

önceden basvurmusmuydun yada 0dan mı basvurdun daha yenımı basvurdun

kabul edildi derken eğer onaylandı ise mart maaşını alırsın

Bende Aralık ayında başvurmuştum yeni bir yasa çıkacak bekle dediler bekledim 1 Şubatta çağırdılar gittim kabul edildi MART ayında PTT şubelerinden alırsın dediler tam olarak martın kaç'ı felan beyan etmediler herhangi bir belge felan vermediler,birde maaşını nufus cüzdanınla alabilirsin dediler

tc'min son rakamı 0 toplu ödemeden kastınız nedir anlayamadımda

yanı maaşınız hemen baglandımı kaç ay bekeledınız ben mesela 1 senedır beklıyorum halen maaşın baglanmasını bu nasıl bir iştir analmadım yaa valla sinirden ölücem yaa

başvuru hastanenin verdiği rapor tarihimi yoksa sosyal yardımlaşmaya başvuru tarihimi esas alınıyor?ben hastanenin verdiği rapordan 2 ay sonra sosyal yardımlaşmaya gittim

basvuru tarihin esas alınır hastanenin verdigi rapor birşey imha etmez eger raporun sürekli ise

bende ilk 2012 haziranda başvurmuştum.sonra sosyal yardımlaşmaya gittim dediler artık başvuruları sistem üzerinden alıyoruz yeniden başvurmanız gerekiyor dediler bende yenide başvurdum ocakta.bence bi sosyal yardımlaşmaya gidin yeniden başvurmanız gerekiyor bence

Yeni yönetmeliğe göre bağladılar sanırım ben 2012'in son ayında başvurmuştum hem sadece SYD'ye giderek halletim.

2022 ben iki ay oldu adresimde 6 ay dolmadıgı icin kaymakanlıktaki görevli beyler raporumu koltugum altına sıkıştırdılar şimdi kendi adresimdeki afyons andıklıya geldim

Mujow;

gelir testini eve gelip yaptılar mı ? süreç nasıldı yazman mümkün mü

adresden dolayı nasıl raporu geri cevirildim

tılafsınlı;
Eve gelip baktılar Şubatta SYD 'Ye gel dediler gittim maaşın bağlanmış MART ayında gidip alabilirsin dediler.

septik40;
Hocam ben burdan tc'mi girip sorguluyorum ama bulunamadı dıyor sorun nedir acaba SYD'den başvurmuştum kabul edilmişti.
Sorgulamada ;
Yakınlık TuruKendisi
Tescil Kapsamı60/c3 2022 65 Yaş
Yararlandığı TC Kimlik Noxxxxxxxxxxxxxxxxx
GSS Kapsamı60/c-3 Çırak sigortalı OLANLAR
Hayır sicilxxxxxxxxxxxxxxx
Provizyon Tarihi03.03.2013
Sigortalı TuruDiger
Katılım Payi MuafiyetHayır
Sorgu Sonucu0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

EVRAK TAKIPTE java.lang.Exception: Sorguladığınız kişiye ait kayıt bulunamadı..!

Mujow
Provizyon sorgulaması o tablo zaten ve sorgu sonucu
Gss tamam ücretsiz devlet hastahanelerinden faydalanabilirsin.
Evrak takip şuan için halen geçmişi gösteriyor tahminim gerçi 4 şubat oldu ama bir değişiklik olmadı yarın mesai saati sonuna kadar güncellenir.
Sizinkide güncellendiğinde yansır Sydv tmm dediyse merak etmen gereken birşey yok maaşın hayırlı olsun.

2022 Maaşı 2013 Mart Dönemi Tarihleri
Doğum tarihinin son rakamı 0 ve 5 olanlar 05 Mart 2013 Salı,
Doğum tarihinin son rakamı 1 ve 6 olanlar 06 Mart 2013 Çarşamba,
Doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olanlar 07 Mart 2013 Perşembe,
Doğum tarihinin son rakamı 3 ve 8 olanlar 08 Mart 2013 Cuma,
Doğum tarihinin son rakamı 4 ve 9 olanlar 11 Mart 2013 Pazartesi

septik abi benim syd raporu verdim kaymakanlıktaki syd nufus 6 ay olması lazımmış raporu geri verdiler acaba kendi köyüme gitsemde orda versem daha hoş olmazmı al dolması gerekiormuş bu 6aylık beklemeyi toplu parayamı saycaklar havayamı ucucak

Bugün sydv yi aradım bağlanmış dedi ne zaman çekebilirim evrak takipte birşey görünmüyor.sydv bize geçti artık bütün işlemler bizden hallediliyor dedi.

Dua20
Nerede ikamet ettiğin farketmez burdaki sorun bir yerde en az 6 aydır ikamet etmekteysen sydv ye müracat hakkına sahip oluyorsun. 2022 bağlanır ise de aynı ikamette göründüğün ve son yönetmelik şartların değişmediği sürece maaşını almaya devam edersin.
Aynı adreste en az 6 aylık süreyi geçirmeden müracatın dikkate alınmıyor buda beklediğin süre boşa geçmiş olacak hak talet edemesin.

Eşref Maden
Sydv bağlanmış diyorsa sorun çıkmaz maaşını alırsın
Şuan için hepimiz beklemedeyiz evrak takip herkeste aynı henüz güncellenmemiş yarın maaşlar ödenmeye başlayacak mecburen yarın sabah itibari ile güncellenmiş olması gerekir
Provizyon sorgulamanda sorgu sonucu müstehaktır provizyon alabilir deniyorsa gss başlamış hastahnelrden ücretsiz yararlana bilirsin buda 2022 müracatının sonucu olumlu anlamına gelir.
En kötü ihtimalle mart dönemine yetişmez ise haziranda mart maaşı ile birlikte toplu olarak alırsın.

2022 de ilaç kesintisi yüzde 10 mu 20 mi acaba.ücretsiz derken doktor parası kesilmiyormu?

Ben maaşa başvuru yaptıktan sonra yeşil kartın süresi dolunca sydv ye gittim gelir testi yaptılar ve şu an bir yıldır yararlanıyorum. Başvuru yaparken maaş alıp olmadığını soft bende başvuru yaptım ama sonuçlanmadı dedim. Bana maaş alsaydın ötanatik gss ye geçerdin başvuruya gerek olmazdı demişti.

benim yeşil kartım var 1senedir 2022 ye basvurdum mart ayında maaşımı baglamıyorlar diyorlar baban emeklı benı yenı genelgeye gore alıyorlar genelgeyi götürdüm gene anlamıyor bu son cıkan 2.madde evrakları ıslemde olanlar eskı yonetmelıge gore baglancak maaşları ama bana dıyorlar git mahkemeye ver

Yeni başvuru yapma bimere şikayet et eski yönetmeliğe göre sonuçlandırmak zorundalar.genelge açık açık anlatmış senin evrakın heyetten geçiş malul olduğum onaylanmış ise bağlamak zorundalar

nasıloluo 3 ayda bir verilen maaş 1,5 ayda bağlanoı

Üst Alt