Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı çekildiği halde çekilmemiş görünüyor..?

yigitak412

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar acil yardım. 2022 maaşını çekip sonra sistemde çekilmedi gözüküp o parayı gidip tekrardan çekebilen varmı böyle birşey yaşayan ?

@yigitak412 ben ilk defa duyuyorum:) maaşların bayramdan önce ödenmesi son anda karara baglanınca sistem de rayından çıkmış demek ki:)

e-devlette yazan miktarı çek sadece.
e-devlette yazan miktarı çekmene ragmen halen hesapta para varsa sakın çekme. sistemdeki teknik hatanın faturasını senden çıkartırlar, o fazladan aldığın parayı geri isterler. aman ha!:)

bayram sonrası da aynı durum devam ederse doğru vakfa git. yazılı olarak durumu anlat ve sorunun çözülmesini talep et. vakfı ilgilendirmeyen bir durum ise hangi birimden kaynaklı ise teknik sorun, o birime gidip durumu bildir:)
işin açıkçası ben de ne diyeceğimi şaşırdım.

teknik soruna bak sen ya:) parayı çeksen de hesap dolu yine:) insanın içi gider bu durumda parayı çekmek için ama sen sakın çekme ablam:)

alo 144'ü de arayıp ne yapacagını sorabilirsin.

gelişmelerden de haberdar et:)

e devlette benimde cekilmedi ödemeniz hazırdır diyor

e devlette cekilmemiş gözüküyor hesapta varmı bilmiyorum

1.772,81 TL ödemeniz hazırdır

afyonlu_03
Mesele e devlet'te görünen durum ise orda yaklaşık bir ay boyunca parayı çektiğin halde,paran hazırdır der.
Fakat,ptt'de ödemenin yapıldığı görünür.
Bu konuda,e devlet güncellenmesi ile alakalıdır.

Üst Alt