Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı emekli sicili çıktığı için iptali gerçekleşmiş?

kadir212

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar cok acil yardımınıza ihtiyacım var ben 2022 maaşı alıyordum sgk araştırmasına göre eskiden emekli sicilim cıkmış yani bağkura kayıdım cıkmış ben ise buna hiç ödeme yapmadım maddi durumum kaldırmadığı için yıllar önce iptal etmiştim. şimdi sırf bu yüzden 2022 maaşim kesilmiş ne yapmam lazım acıl yardım ederseniz sevinirim ?

Sgk'ya kaydınızı yıllar önce sildirdiğinizi ve şuan herhangi kaydınız olmadığını gösteren belge göndermeniz gerekiyor.Bulunduğunuz yerdeki sgk il-ilçe müdürlüğüne tarafınıza herhangi bir kuruma kaydınız olmadıgını gösteren belge verilmesini belirten dilekçeyle başvurun.Aldığınız belgeyide Ankara sgk'ya yollayın

peki ne kadar zaman sürer bu galiba baya sürecek gibi ??? ve son aldığım maaşıda geri iade etmemi istiyorlar ?? ne yapmam gerek yardımcı olduğunu ziçin tşkler..

Üst Alt