Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı gelir hesabına 3 yaşındaki torunum ekleniyor mu?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
2022masi aliyorum.914 tl,kisi basi gelire 3 yasindaki torunumda gelire dahil ediliyormu,evde 4 kisiyiz tsk

elbette dahil edilecek. önemli olan hanedeki kişi sayısı yaş önemli değil.

selocanlar
torun niçin sizde kalıo ve ıkametı resmı olarakmı sızde?

Nerde kalıcak hepimiz bi yerdeyiz oğlum gelinim torunum

Evde oğlumdan baska sigortalı çalışan kisi yok,toplam evde 4 kişiyiz asgari ücret aliyo oğlum benim engelli maaşım kesilirmi arkadaslar kesilirse boyle sacmalikmi olur,

2022 maaşı almanız için evde yanlız yaşamanız gerekiyor dediler bana bakım maaşına başvurduk

Ahmet T
yanlış sölemısler.onu sıze gelrı sınırını geçtiğiniz için başka yerde tek kalırsanzı gelrınız olamdıgı için alabilirsiniz anlamında demiş olabilirler

selocanlar
aü 2324 tl
2022 kişi başı gelır 852,53 tl
2324 / :852,53 : 581 sınırı geçmedıgnız için maaş kesılmez başka herhangı bi gelir girmıosa eve.ayrıca kırada ıkamet edıosanız emsal kıra bedelıde düşer.

Başka gelir giriyo kardeşim birde benim adıma bakım maaşı aliyo gelinim,

selocanlar
o zaman o giren gelırlerde eklnır..2022 de adı ne olursa olsun tüm gelırler dahil edılır.sadece emsal kıra bedelı düşülür.
aü : 2324
ebm : 1657,86
toplam : 3981,86
3981,86 / 4 : 995,465
sınır : 852,53 tl oldugundan siz sınırı geçıonuz bu yüzden 2022 maaşı kesılır.ben aldıgınız 2022 ve oğlunuzub aü olan maaşını ekledım siz varsa adı ne olursa olsun onlarıda ekleyeceksınız.
sizin 2022 maaşının kesılmemesı için başka gelrınızn olmaması ve kırada ıkamet etmenız gerekıo.sadece emsal kıra bedelı gelırden düşülür.kırada değilseniz maaşınız bu şartlarda malesef kesılır

Sayın arkadaşım annem ev sahibi benim adıma hiç bisey yok ne kadar kira gideri göstermem lazım kesilmemesi icin
miktarını yazarsan çok sevinirim

selocanlar
[FONT=sans-serif]
996,465 - 852, 53 : 142,935.- sınırı 143 tl geçiyosunuz.[/FONT]

Sevgili arkadaşım çok tsk ederim ben ben ozrumden hastalığımdan dolayı anlatılanı çok zor anlıyorum,yani oğlum askeri ücret çalışıyo 1 çocuğu var,çocuk parasıda ekleniyomu,ne kadar kira ödersem açığı kapatırım çok tsk ederim hepsi 143 tl fazlamı 852 tl den ne olur yaziver,kardesim anlayacak sekilde

Üst Alt