Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı gelir tespiti konusunda fikir istiyorum..?

xozer

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben bugün 2022 aylığına başvurdum annemle yaşıyorum benim üzerime hiç bir şey yok. Annemin üzerine 97.000 tl rayiç bedelli ev var evde biz ikamet ediyoruz.Çks 3333 tl yıllık gelir kaydı var .Annem babamdan ölüm aylığı alıyor.Ev krediyle alındığından geriye yalnizca 240 tl aylık maaş kalıyor ama nedense banka kayıtlarında hiç bir mevduat kaydına rastlanmadı okuduklarım kadarıyla maaşta gelirlere ekleniyor.Bu konuda yeterli bilgiye sahip birileri bana yardımcı olabilir mi? 2022 maaşı bağlanırmı bu durumda bana?

Gelirle, giderlerden hangisi fazla ise, 243,43 ile kişi sayısı çarpıldığında bu tutarı geçmemeli.

Bankadan alınan kredi gözönünde bulundurulmuyor mu..? örneğin adımıza araç var ama aracın borcu var bize araç var diyor ama borcunu soran yook ..

banka kredisi şu bu kıredisi göz önünde bulundurulmuyo hesaplama yaparken sadece gelire bakılıyo

Üst Alt