Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maası hangı durumlarda kesılır?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
işe girmek için raporu degıstırdım calısabılır ıbaresı eklettırdım doktor rapor cııkınca maas kesılır dedı ben işe gırmedıgım halde maas nasıl kesılır

maaşın düşer bildirmen gerek vakfa yoksa ceza gelir yani 900 küsür alırsın rapor oranın düştügü için

maaas komple kesılırmı raporun dustugunu zaten bıldırdım

Daha önceki raporla şimdiki rapor oranları önemli eğer daha önceki rapor %70 ve üzeriyse ve şimilik rapor bu orandan aşağıda bir miktarsa maaşınız kesilmez ama miktar düşer, ama yeni rapor ve eski rapor ikiside %70 den fazlaysa maaşınız düşmez, kesilme olayı ancak yeni raporda %40danaşağı bir oranda mümkün olur.

Aşkın_Gözyaşları;

raporun 45 e dustugunu bıldırdım işe gırmeden maası keselermı

80 dı 45 e dustu calısabılmek ıcın şimdi maas ıse gırmeden kesılırmı raporu ıstıhdam ıcın aldım bana onu soleyın

Hayır işe girmeden maaşınız kesilmez ancak maaşınız düşer, şuan aldığınız 3 aylık 1270 lira olan maaşınız, 850 liraya düşecektir, bu arada raporda çlışabilir ibaresi olması maaşınızın kesileceği anlamına gelmez, işe girerseniz vakıfa bildirip maaşınızı kendiniz kestireceksiniz, meraklanmayın maaşınız işe girmeden kesilmeyecektir

Aşkın_Gözyaşları;

cok tesekkur ederım valla rahatladım ya ya bu ekpps ıcın rapora calısabılır ıbaresı eklettırdım doktor 80 le calısamazsın 45 ler calısır dedı sonra maas kesılcek dedı korktum

Yok korkmanıza hacet yok ama raporu vakıfa götürüp durumu izah edin, ayrıca dediğim gibi ilerde işe girerseniz vakıfa gidip maaşınızı kestirmeyi unutmayın.

%60 ağır engelli raporum var. Sürekli yazıyor. Fakat çalışamaz ifadesi felan yer almıyor.yani herhangi bir işte çalışmama engel yok. Ama üniversite bitince herhangi bir işte çalışınca maaş kesilir mi.

Üst Alt