Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı hangi şartlarda kesilir?

şirayıldızı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam benim yüzde 40 palio sekeli raporum var sol bacak maaş alıyorum biz evde toplam yedi kişiyiz annem vefat eden dedemden dolayı maaş alıyor ve ondan dolayı sigortalı abimde çalışıyor askari üçret alıyor bende aynı hanede yaşıyorum ama adresimi halen aynı haneye getrimedim adresimi aynı haneye getirirsem maaşım kesilirmi yardımcı olursanız cvplarnz için sevinirim

Hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırı şu şekildedir:
01.01.2016 - 31.12.2016 tarihlerinde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları için muhtaçlık sınırı 392, 49 TL olmuştur.
Maaşınız kesilmez.

[FONT='inherit']Anneniz dedenizden dolayı kaç tl alıyo,abiniz asgari ücretlemi çalıyor yoksa maaşı fazlada üst kısmını elden mi alıyor(asgari ücretten fazlasını elden veren işverenler var) kısaca resmi gayri resmi eve giren gelir miktarı ne?gelir toplamı 392.49u geçmezse almaya devam edersiniz ama adresiniz ikamet ettiğiniz yerde resmen görülmediği için adresi resmi olarak oraya aldığınız an bunu ilgili kuruma bildirmeniz gerekir yoksa şuan resmi olarak göründüğünüz adrese geldiklerinde orda bulamadıklarında maaşınız kesilir mutlaka bildirin.Adres bildirimi şart.[/FONT]

benim yüzde 40 palio sekeli raporum var sol bacak maaş alıyorum biz evde toplam yedi kişiyiz annem vefat eden dedemden dolayı 1.040tl maaş alıyor ve ondan dolayı sigortalı abimde çalışıyor 1.300tl askari üçret alıyor bende aynı hanede yaşıyorum ve vefat eden babamızdan kalan 60 dönüm tarlayı üçe böldük 20 dönüm benim adıma tapulu geriye kalan annemle abimin adına tapulu ve amcamın oğlunun arabası abimin adına kayıtlı daha öncede mesaj çekmiştim tarlayı birde arabayı eklemeyi unutmuştum ben şuanda yaşadığım haneye adresimi getirirsem benim maaşım kesilirmi ???verceğnz cevaplarda yardımcı olursanız sevinirim tşkkler.

Üst Alt