Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için 15 gün önce alınan rapor yeterli mi? 2 ay önce SGK'lı oluşu..?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bir tanıgm 15 gün önce % 68 oranında rapor aldı teklar 2022 için rapor alacakmı birde bu arkadaş 2 ay öncesine kadar ssk lıydı şimdi hiçbir güvencesi yok 2022 almasına engel olurmu

Hayır, yeni rapor almasına gerek yok. Şu an çalışmıyor ve hiçbir geliri yoksa o raporla birlikte başvuru yapabilir. Muhtaç bulundugu takdirde aylık baglanır. Aksi takdirde ,hayır.
Sigortalı olmaması, istege baglı prim yatırmaması ve GSS kapsamında prim yatırmaması gerekiyor. Gelir sorgulamasında her ne ad altında olursa olsun her türlü geliri dikkate alınır.
Muhtaçlık sorgulamasının ve nafaka yukumlusu yakınlarından alabileceği yardım miktarının nasıl tesbit edildiğini anlamak açısından şurayı okuyunuz:http://www.engelliler.biz/forum/202...22-ayliklari-gelir-hesaplamasi-ornekleri.html
http://www.engelliler.biz/forum/202...basvurusu-icin-gerekli-belgeler-ve-surec.html

bnm %40 raporum 2022 den engelli maaşı alıyorum neyse rapor için yeniden heyete girdim %20 ye düştü şimdi ne olacak ?

Bu yeni raporu ne amaçla almıştınız?

araba kullanabılmem için rapor heyetine girdim 2 senelik rapor verdiler araba kullanabilir die ayrıca rapor %20 ye düşürdüler bu nedenle ne yapmalıyım 2022 den aldığım maaş kesilirmi gidip bildirmez isem bu maaş durumunu ceza gelirmi 2 arada 1 derede kaldım resmen hakkımı yediler

pirimsiz ödemeler genelmüdürlüğü nün istediği rapor 2022 maaşı için alınmış olması gerek başka bir iş için alınmış raporu kurum kabul etmeyip sizden tekrar rapor ister

Halim, aldığın rapor "sürücü olur" raporu. Ehliyet alabilmek için almışsın o raporu. Ayrıca kas hastasısın. kas hastalarında sürücü olur raporu "kontrol şerhi" düşülerek veriliyor. Zaten raporuna da kontrol şerhi düşülmüş. Raporun tamamen sürücü yönetmeliğine göre düzenlenmiş anlaşılan. Bu anlamda 2022 aylıgına bir etkisi olmaz. 2022 aylıgı için gönderdiğin raporda sorun olsaydı, ilgili Yönetmelik esaslarına uygun düzenlenmemiş olsaydı yeni rapor istenirdi senden. Ama kabul edilmiş. Şimdiki aldıgın "sürücü olur" raporuna binaen bir bildirimde bulunmana gerek yok. Endişelenme kısacası. Bişi olmaz.
Elindeki yuzde elli bir raporunu hangi tarihte almıştın? Raporun süre mi?

tşk ederim bilgilendirdiğiniz için 2010 da aldım %51 lik raporu raporum süresiz ben sizin demek istediğinizi çok iyi anladım

Üst Alt