Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için 2016 muhtaçlık sınırı belli oldu mu?

memet zeki

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
oğlum 21 yaşında zihinsel yüzde 71 raporu var 2013 te üç aylık maaşı için başvurduk gelirimiz yüksek diye red edildi. yoksulluk sınırı yeni asgarari ücerete göremi belilenecek. adresimi başka yere götürdüm yine rededildi. çözüm önerisi olan bir zahmet yazın.

melek hanım mrb melek hanım ben engelli aylığı için sosyal hizmetlere baş vurdum oradan gelen denetçi dediki üzerine toki den taksitini ödediğin ev görünüyor dedi o eve ödemiş olduğun taksit 350 tl imiş diyor bu yüzden hane başina düşen gelirim 400tl nin üzerine çıktığı için engelli maaşi bağlanmaz dediler birde üzerime 2006 model ford connect araba var her hangi bir yerden resmi gelirim yok ne önerirsiniz

cemal1453
evde tek kalıyordunuz di mi siz? eger ayda 350 Tl taksit ediyorsan giderlerin de gelirinden yuksek çıkarsa bu durumda giderini gelir olarak dikkate alıyorlar yasal olarak. gider gelirden yüksek çıkarsa farkı gelire ekliyorlar yani.
eve 1 kişi daha alırsan sorunun çözülecektir. yanında kalabilecek birini bulamaz mısın? yabancı da olsa fark etmez, yeter ki sizle yaşasın ve ikameti sizin hanenizde olsun.

sağ olun melek hanım evet hanede tek kalıyorum melek hanım aslında sorun burada başlıyor artık dama noktasına geldim geçen yıl tazminat almiştım bugünlere kadar geldim bundan sonra bu parayı nasıl öderim bilmiyorum allah yardımcım olsun iş bakıyorum uygun bir iş bulursam inşallah bu sorunlarla uğraşmam

Üst Alt