Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için adres değişikliği nereye bildirilmeli?

Esref12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Ben şehir değiştirdim. 2022 aylığı alıyorum annem de bakım aylığı alıyor. Daha bir hafta olmadı ve edevletten adres değişikliğini de henüz yapmadım. Yarın adres değişikliği yapmak istiyorum ama bu adres değişikliğini eski ilçedeki vakfa mı yoksa yeni ilçedeki vakfa mı yapacağım bilmiyorum. Bakım aylığı için ve engeli aylığı için adres değişikliği hangi şehirdeki birime bildirilmeli? Bir cevap verirseniz ona göre hareket edeceğiz. İlçeler yakın bir birine.

Adres değişikliği yaptıktan sonra gittiğiniz yerdeki kurumlara bildirmelisiniz. Sizin dosyalarınızı yeni taşındığınız ilçeye isteyeceklerdir. Ne olur ne olmaz diye ayrıldığınız yerdeki kurumları da ayrılmadan aramanızda fayda var

Ne olur ne olmaz diye ayrıldığınız yerdeki kurumları da ayrılmadan aramanızda fayda var
adresi değiştirmiş taşınmış zaten.
ebm için bildirim süresi 15 gün olması gerekıo.en güzeli taşındıgı yerdekı vakıfa 2022 için.aile ve sos pol bakanlık müd.e ise ebm için başvurması gerekıyor.

ilçeler yakın bir birine.

ilçelerin yakınlıgı önemlı değil.kayıtlı oldugn vakıf sınırları dışına çıkıon.yalnız ebm için şöyle bişi var ilçe farklı olsada ilden dolayıbölümlere ayrılıo eskı ve yeni ilçen aynı müdürlük sınırlarında olabılır bu sana ebm için avantaj saglar tüm belgelerın zaten onlarda yenı bişi etmene gerek kalamdan ebm devam eder

Üst Alt