Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için aldığım raporla araç alabilir miyim?

hocaoglu21

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar. Bugün hastaneye 2022 maaşı için rapor başvurusunda bulundum. Raporda genel özürlülük için yazıyordu hekimleri fizik.beyin ve ortopedi gezdim 21 kasım heyet için gün verildi. Çıkacak raporumla engelli ötv siz araç alabilir miyim yoksa ötv için yeni bir rapor başvurusunda bulunmam gerekiyor. Teşekkürler. Sağ bacak polio sekeliyim , 2022 maaşi için rapor verirler mi? @Kalem @OturanBoğa

hocaoglu21 hastaneye rapor için henüz bugün başvurmuşsun. başvuruda ÖTV indiirmi için faydalanmak istediğini yazmadıysan alacagın rapor ÖTV indiriminde işe yaramaz. yüzde 90 ve üst olsaydı işine yarardı ama ortopedik hastalığın varmış. hemen bugun hastaneye gdip raporunda ÖTV indiiriminden faydalanmak istediğini ÖTV indiirminin de degerlendirilmesini iste.

@Kalem ablam söyledim dediler 2022 için başvuruda bulunduğun için hepsini kapsıyor. Ötv indirimi yazmana gerek yok dediler. Raporda da kulanım amacı: genel özürlülük için diye yazıyordu.

Buna rağmen tekrar hastaneye gitmem gerkiyor mu ? @Kalem

hocaoglu21

Rapor %90 ve üzeriyse, evet, ne amaçla alınmış olur olsun o rapor araç alımında kullanılabilir

Yok eğer %90'ın altında ise, o zaman raporda "özel donanımlı araç kullanmalıdır" ifadesinin yazılması şarttır. Tabii diğer şartların da uygun olması gerekir.

Üst Alt