Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maası için başvurduk. Kabul edilir mi?

hanzala

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm arkdlar benim bir sorum olucak

2022 maasına basvurduk annem ve babam 2 side yüz de 80 engelli
anemin üzerine 3 daire var birinde biz diyerinde abimler oturuyo bunda dolayı eve tek gelir ben calısım asgari ücret annem babam ve esim 3 cocuk
sizce onaylanırmı baskada gelir yok abimler ayrı yasıyor

birde sunu sormak istiyorum burada esas olan hane icine giren gelirmi evin barkın olmasımı evde ssk lı hıc kimsi yok emekli yok

maalesef vermeyeceklerdir büyük olasılıkla çünkü böyle zalim bir yönetmelik daha dünyada yoktur neymiş efendim üzerinize ev arsa araba yada bankada paranız olması durumunda hiç bir yardım kuruluşundan faydalanmazmışsınız buna engelli aylığıda dahil isviçre gibi avrupa birliğinde olmayan ülkelerde bile engelliye hatta normal insanlığa o kadar önem veriliyor ki engelliler ücretsiz devletin her kurumundan faydalanabiliyor aylık maaşları var araba alırlarken devlet yardımcı oluyor ama nerde bizde o çağdaşlık bir engelli maaşı ile geçinen vatandaş bir yerden ufak bir mirası dahi olsa hemen maaşını kesiyorlar verdikleri 3 aydan 3 aya asgrai ücret bile değil ona bile müssemah göstermiyorlar

Üst Alt