Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için başvuru yapalı altı ay oldu. Ne zaman sonuçlanır?

simitimis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar 2022 maası için basvuru yaptım basvuru yapalı 6 ay oldu fakat her hangi bir cevap gelmedi bimere yazdım bimerdende böyle bir cvp geldi. bu nedemek oluyor

Başvuru No Gönderme Tarihi Gönderen Kurum Alan Kurum 08.01.2013 Bimer bimer10.01.2013bursa valiliği aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü10.01.2013 bimer bursa valiliği11.01.2013aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü mudanya kaymakamlığı14.01.2013 aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü osmangazi kaymakamlığı14.01.2013mudanya kaymakamlığı aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü 14.01.2013 osmangazi kaymakamlığı ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bşk.

dilekçeniz işleme alınmş kurumlar arası yazışmalar devam ediyor en kısa zamanda bir sonuca ulaşırsınız

Maaşlar şu an sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıf'ına devredilme aşamasında bu sebeple işleminiz gecikmiş olabilir benimde nerdeyse bir yıl olmak üzere bende sizin gibi bekliyorum.

2013 toplu ödeme

merhabalar
2022 maasım 2013 ocak 24 te onaylandı toplu maasım ne zamn ve nereye yatar

muhtaçlık kararınız mı onaylandı o tarihte yoksa aylıgınız mı aktif hale geldi?

Bu bilgiyi nereden ögrendiniz?

Şuradaki evrak takipten mi baktınız sonuca:Sosyal Güvenlik Kurumu - ES 2022 Evrak Takip Uygulama

Eğer linkini verdiğim evrak takipten bakmadıysanız evrak takipe bakar mısınız?
Orada aylık baglanma duurmu aktif yazıyor mu?
Online ödeme tarihi olarak ne yazıyor?

Üst Alt