Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için başvurumun işleme alınıp alınmadığını nasıl öğrenirim?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
selamlar benım raporum B sureklı, özürlü maası ıcın ılce mal md. basvurdum memur raporumun aslını ısteyen bır yazıyı hastaneye goturmemı ıstedı. rapor aldıgım yere elden teslım ettım. kuruma resmı olarak gondereceklerını soyledıler raporumu. sormak ıstedıgım sımdı ben basvuru yapmıs oldummu? maas ıcın baska ıslemlerım olacakmı? ve basvuru ıslemlerının sonuclanıp maas almamız ortalama kac ay suruyor? bılgılendırmelerınız ıcın sımdıdem tesekkurler ıyı gunler

evet başvuru yapmış oluyosunuz ortalama 7 veya 8 ay gibi bisürede sonuçlanır biaksilik çıkmaz ise küçük biihtimal 5aydada olabilir ama zor siz 7 ayı gözden çıkartın 2022 evrak takip sitesinden takip edebilirsiniz gelişmeleri hayırlı olsun

benim 1 yıl oldu hala bağlanmadı inşallah sizin bukadar uzun sürmezz:))

bu kadar neden uzatıyorlar anlamıyorum. umarım bır an once ıyı haberı alırsınız herkes ıcın en ıyısını dılıyorum. tesekkurler

tesekkuler sınandenız umarım sorunsuz ve kısa surede sonuclanır. saglıklı mutlu gunler dılıyorum.

selamlar, 2022 maası ıcın Ankara da evrak takıp ve sonuc suresının 45 oldugu soylenıyor. eger oyleyse ınsanlar neden uzun sure bekletılıyor sonucta aylık odemelerı gerekenı de toplu verıyorlar

bende anlamıyorum neden uzadığını işlemin. sonuçta ödeme kaç aylık olsada ödenio benim 1 yıl oldu daha nekadar beklerim bilmiyorum.nekadar ilgililer engellilere ki bukadar bekletiolar BRAVOOOO alkışlamak lazım:(

arkadaşlar.hani haklısınız ama birde bürıkrasiyi biliyorsunuzdur...birde şu var tabi.yaşadığımız mahallde en son sıralarda iken kurumlar sadece bizlerle uğraşmıyor.keyfi iş değildir.ben 3 ayda aldım.işimi takip etmemin sonucunda.başvuruyu yapıp sonra mektup gelsin diye beklerseniz çooooook bekleme şansınız olacaktır.biraz üzerine gidin.bimere mesaj atın.bilgi edinmenin mail kutusunu doldurun.sevgiler ...

byd3m1r arkadaşım doğru sölüyorsun katılıyorum sana fakat benim aramadığım yer kaalmadı ben mektup falan da beklemiyorum ayrıca bimere iki oldu dilekçe yazıyorum .fakat bi yanıt alamıyorum benim gibi çok arkadaşım bu durumda inşallah duyulur sesimiz ilgine teşekkürler.yanlız bilgi edinmenin mail kutusunu doldurun demişsiniz bunu anlayamadıım biraz konuyu açarsanız sevinirim...

Hakan, şurayı dikkatle incele:http://www.engelliler.biz/forum/202...basvurusu-icin-gerekli-belgeler-ve-surec.html
Hastane raporunu dediğine göre Kurum'a göndermiştir. Buna göre bu rapor işi tamamdır.
İlçe Mal müdürlüğünde 2022 başvuru formunu da eksiksiz doldurduysan başvuru işlemin tamamdır.
Geriye muhtaçlık belgen kalıyor. Muhtaçlık belgeni zaten il/ilçe idare kurulu dolduracaktır.
Muhtaçlık kararının yasal olarak en geç 3 ay içinde çıkması gerekir. Muhtaçlık kararın da olumlu çıkarsa muhtaçlık belgen ve raporun SGK'ya gönderilecektir.
Gönderilen evrakların Ankara'da evrak geliş sırasına alınacaktır. İşleme alındıktan sonra da evrak takipte durumunu takip edersin.

ayrıntılar ıcın tesekkur ederım melek hnm. umarım sınavda basarılı olurumda gerek kalmaz. sınava gırecek tum arkadaslara basarılar, saglıklı gunler dılıyorum.

Dilerim başarılı olur kazanırsın Hakan:) İşe başladıktan sonra eger 2022 alıyor olursan en fazla 90 gün sigortalı çalışma hakkın var unutma. Eğer 2022 aylığı alıyorken işe başlarsan en geç 90 gün içinde işe başladıgını bildirirsin sgk'na.
İş haberini burada paylaşırsın artık bizle di mi:)
Kolay gelsin diyorum ve başarılar diliyorum sana ve sınava giren tüm arkadaşlara.

ıyı dılegınız ıcın cok tesekkurler melek hnm. tabıkı paylasırım o gunler gelsın yeterkı...

Evrak bılgılerı

EVRAK
BİLGİLERİ
VARİDE NO:16.394.853VARİDE TARİHİ:19.09.2012
GELDİĞİ YERTARSUS KAYMAKAMLIĞIT.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:TAHSİS NO:
ADI:HAKANSOYADI:GEDİK
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:19.09.2012
EK SAYISI:0GİZLİ:Hayır
GELİŞ ŞEKLİ:TAAHHÜTSÜZ POSTAGELİŞ NUMARASI:
KONUSU:DİĞER

119.09.2012SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
219.09.2012SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI

selamlar, 2012 mart ayında basvurdugum 2022 maası evrak sorgulamasındakı bılgıler ne anlama gelıyor. yardımcı olursanız sevınırım. ıyı calısmalar.

2022 maaşı

EVRAK
BİLGİLERİ
VARİDE NO:VARİDE TARİHİ:19.09.2012
GELDİĞİ YERT.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:TAHSİS NO:
ADI:SOYADI:
EVRAK NO:EVRAK TARİHİ:19.09.2012
EK SAYISI:0GİZLİ:Hayır
GELİŞ ŞEKLİ:TAAHHÜTSÜZ POSTAGELİŞ NUMARASI:
KONUSU:DİĞER

119.09.2012SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
219.09.2012SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI

2012 şubat ayındakı 2022 maaşı başvurum evrak izle de bu sekılde gorunuyor. evrak sorgulama servısınde aradıgınız kısıye aıt bır kayda rastlanmadı dıyor. bu ne demek anlamadım benzer durumda olan arkadaslar varmı?

2022 maaşı hakkım devam ediyormu?

selam, benım 2012 subat ayında basvurdugum ve muhtac kararı alınarak Ankara ya gonderılen dosyam evrak kayıt ta ısleme alınmıs sonuclanma surecınde ıken kurum degısıklıgı nedenıyle bu hızmet Sosyal yardımlasma ve dayanısma vakfı na devredıldı. bu kurum gelır sorgulaması sonucu benı G1 gosterıyor yanı prım odemeye tabı gorunuyorum. fakat 2022 yenı yonetmelık geregı gecıcı 2. maddeye dayanarak benım hakkım oluyor mu? yardımcı olursanız cok sevınırım ona gore hakkımı aramak ıstıyorum. ıyı gunler ıyı calısmalar..

sizin ki iyi yine arkadaşlar benim ki neredeyse 2 buçuk seneyi geçti :(

arkadaşlar bende 2012 martta başvuru yaptım ama hala hakan gedik arkadaşın evrakları gibi ve bende beklemekteyim ne yapmamız gerekiyor birileri bize cevap verirse iyi olur şimdiden teşekkür ederim

2012 yılına aıt 2022 basvuruları ne olacak arkadaslar. SYDV ne yapacagını bılmıyor sankı suan beklemedeyız dıyorlar, teknık ekıp konuyu cozmeye calısıyor dıyorlar. benım gelır sorgulamam G1 cıkmıs ama dosyamı bekletıyorlar suan cunku basvurdugumda muhtaclık kararı cıkmıs ve dosyam Ankara ya gonderılmıstı. bundan sonrası ne olur? benzer durumda olanlar yada konuya hakım olanlar fıkırlerınızı beklıyorum lutfen.

2022 kişi başı gelir oranı

selam, 2022 maaşı icin kişi başı gelir oranı arttıgı soylenıyor. bu artışın GSS sonucu G1 cıkanlar ıcın olumlu etkısı olabılırmı? ben 2012 subat ayında basvurmustum. kurum degısıklıgınden dolayı dosyam beklemede suan. bılgısı olanlar paylasabılırmı rıca etsem

Üst Alt