Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için engelli raporu alamıyorum..?

duman_ibo

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar benim 2004 yilinda almis oldugu rapar surekli yuzde 56 ama 2022 ye tekrar basvuru yapmaya gitttimde bu rapor degil diyorlar ve eski adiyla sosyal sigortalar hastanesi diye geciyordu ve simdi syd den bana bir tane kagit verip verip hastaneye gonderdiler ve hastaneye gittimde bana tekrar rapor cikarmiyor hastane neymis daha once vergi indirimi icin rapor almissim o yuzden bidaha alamassin dediler o rapor da yuzde 25 yaziyor ben simdi ne yapmam lazimm acaba gittip saglık bankanligi irtilazmi etmem lazimm yoksa baska hastaneye gitmem lazimm ve 2022 icin rapor alirken baska hastane icin rapor icin ucret oduyormuyuzu acaba bilmiyorumm mesala ben denizli pamukkale unv yada denizli servargazi devlet hastanesi gitmem gerekiyor burda rapor cikarirken uceret oduyormuyız acaba saygilarimla

Il sağlık müd. Lüğune mevcut raporun için itiraz et durumunu anlat seni sevk edecelerdir

Üst Alt