Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için eve geldiler. Sonuç ne olur?

fa06

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2022 maaşı için başvurdum.gelip eve baktılar bir kaç soru sorup gittiler.maaş bağlanıp bağlanmadığını nerde takip edebilirim

E devletten bakacaksın sosyal yardım bilgileri bölümünde yardım devam ediyor yazıyor ise bağlanmıştır.

Umutluadam
Ben de 12 eylülde başvuru yaptım ve üzerinden bir aydan fazla bir süre geçti hala sonuçlanmadı, e-devlette yardım durumu kısmında hala 'başvuru' yazıyor. Ne zaman sonuçlanır acaba?

fa06
Ben de 5 hafta önce başvuru yaptım fakat eve gelip bakan olmadı??

Başvuru yazıyor ise daha sonuçlanmamış demekki. Dosyaları sıraya koyuyorlar bazen süreç uzuyor.

e devlete yeni girmişler yardım durumu bölümünde devam ediyor yazıyor

fa06 e-devlette 2022 aylığı ekranında aylık durumu devam ediyor yazıyorsa aylığın baglanmış demektir. hayırlı olsun:)
işlemler yetişirse aralık dönem aylığı + birikmiş ödemenle birlikte tüm ödemelerini aralık'ta doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde herhangi bir PTT şubesinden alabilirsin. aralık'ta ödeme yetişmezse mart'ta hepsini toplu alırsın. aralık'a yetiştirirler diye düşünüyorum.

Üst Alt