Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için ilk müracat nasıl oluyor?

sarasota

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben heyetten çıktım biz sonucu göndereceğiz dediler kaymakamlığa.... nasıl olacak ben şimdi vakıfa gidip başvurumu yapacağım yoksa zaten onların verdiği dilekçeyle gitmiştim otomatikman başvurmuşmu sayılıyorum anlamadım

raporun aslı kaymaklık taki sydvakfına gider sen o vakfın telini bul 20 gün sonra bi ara rapor geldimi diye raporun oraya varınca mütevelli heyetine girer birde hane ziyaretleri var çoğu kişiye yapılmış ondan sonra mütevelli heyeti aylık geliriniz hane içi kiş başına bölündüğünde 255 tl yi geçmiyorsa İNŞAALLAH maaşın bağlamır

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için yani ben gidip başvuru yapmicağım değilmi zaten o amaçla girdim heyete beni sydvakfından almış olduğum sevkle gitmiştim

ama heyet tarihinden bi 20 gün sonra mutlaka ara sydvyi rapor geldimi diye

büyük ihtimalle onlar çağırır ama sen yinede üstüne düş

ayrıca e devletten de bakabilirsin yardımlar kısmından

rapor oraya ulaşınca benimi çağıracaklar anlamadım müracatmı edeceğim

mütevelli heyetindeyken ne oluyor tam olarak ben 6 şubatta başvuru yapmıştım en son bimere yazdım mütevelli hyetinde dedi ne oraya gidip sorun demiş ben okuduğum için memeketteki sydv a gidemedim annem gidecek de ne demek onu tam bilemedim

şimdi devletten baktım ben sağlık porvizyon sorgulamada 60/c3 2022 yzıyor bgn provizyon tarihi de bgn herade onaylndı bnm ki haziranda alıcam galiba

teşekkür ederim yaz okulu parası yapacaktım iyi oldu çok şükür

Üst Alt