Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı İçin PTT Kart Herkese Gönderiliyor mu?

zirtufuk

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, duyduğuma göre birçok 2022 maaşı alan kişiye PTT kart gönderilmiş. Tabii almayanlar da var. Bizim gibi. Ağabeyimin 2022 maaşını şu an biz konutta, PTT görevlisi aracılığıyla alıyoruz. Bize de PTT kart gelir mi? Bir yere başvurmak mı lazım kart gelmesi için?

sizin bişi yapmanıza gerek yok sadece ptt nin kargo servisine gidip elden alın eğer uzun süre gelmezse çünkü kartı aldığınızda hemen aynı bina içinde şifre alıyorsunuz bu yüzden eve gelmeyebilir. gidin sorun

işe girdik 1 hafta sonra ptt kart geldi :)

neyse son maaşı bari kart ile alacağız. hiç yoktan iyidir :)

forumda aradın ama güncel başlık bulamadığım için bu konuyu canlandırdım

martın başında engelli aylığına başvurdum. martın sonunda kabul olmuş. vakıftaki memura sordum ptt kartınızı ptt şubesinden alın dedi. evimin yanındaki şubeye gittim o da büyük merkez şubeye git dedi. merkez şubeye gittim o da bana telefonunuza mesajla bi kod gelecek dedi. o kodla alabilirsiniz dedi.

bana hala mesaj falan gelmedi. nasıl alıcam ben bu kartı. bi yere başvuru falan yapmadım. kimse de yap demedi.

Kart talep etmeden vermezler merkez subeden isteyin bi forn veriyorlar onu doldurup veriyorsun.

iletişim sorunu olmuş sanırım. kapanma bitsin gidip başvuru yapıcam merkez şubeye. teşekkür ederim arkadaşlar.

kimlik ve engelli kartımla gidicem sanırım sadece. peki hemen veriyorlar mı kartı orada?

Üst Alt