Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için PTT kart sadece kadınlara mı veriliyor!?

Atess1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bir konuda beni aydınlatırsanız sevinirim..

2022 için PTT kart başvurusu yapmak istedim bana erkeklere kart verilmediğini sadece bayanlara PTT kart verildiğini söyledi
bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim..

Bismillah cinsiyetimden haberim yok sanirim benim bi daha bi bakiyim Ptt kart bende olduguna gore erkegim sanirim.Kim solediyse kafa bulmus sizinle

öyle şeymi olur ya sadece bayanlara veriliyor diye sen bence onu sana söyleyen memurun yanına birdaha git busefer tekrar sor sor ama olanları kayıt et dava et senle alelen kafa bulmuş :) kusura bakma ama olan bu

birde 2022 engelli maaşı için kurum kendisi gönderiyor ptt kartı maaş aldığım dönemlerde banada kurum göndermişti ptt kartımı şimdi maaş almıyorum ama aldığım dönemde kendileri verdi kartı

kardeşim öyle bişi yok. alabilirsin. ama yeni yasa var. yasalar değişiyor. bu konuda yeni bir düzenleme geldimi gelmedimi bilmiyorum onun için net bişi söyleyemem. ama ptt ofislerinde müdür odası vardır. halka acıktır. girip müdüriyetten yardım isteyebilirsin. belki personel yenidir yeterice bilgisi yoktur. yada benim gibi bir engeli vardır anlamamıştır anlıyamamıştır. yada orda farklı bişi anlamıştır. onun için müdüriyete git konuş durumu izah et... bilginiz olsun bir çok konuda yasalar değişiyor bildiğiniz bilgi üzerinde istediğinizi elde edemeyebilirsiniz...

kendılerı gonderıyo zaten kartı .memur resmen dalga gecmış mudurune sıkayet edın ogrenıpte otursunlar o masalara oturmaya degıl.

konuyu hortlattım ama ptt kart başvurusunu ne zaman yapabilirim ve de ne kadar zamanda gelir

Tekprens 1 Hafta önce istanbul,da merkes P.T.T,den sordum bana yine aynı cevabı verdi..Bizde bayanlara verilen kart var erkeklere verilmiyor dedi..

Atess;

çok alakasız ve saçma geldi ama anlamadım ilginç ne alakası varki kadın erkek

Üst Alt