Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşı için raporu hastane mi verir yoksa başka bir kurum mu?
cihazı mihazı boş ver sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına git ordan sevk alacan hastaneye hangi hastaneye sevk vermişlerse gider heyete girersin heyete girmeden önce elinde ilaç raporların v.s olsun gösterirsin
askerliğimi yaptım ama zor şartlarda yaptım askerden önce ilaç kullanıyordum psikiyastri doktoru askerlik yapamassın dedi askere gittim hakikatende sorunlar yaşadım gerek zihnen gerek mantıken çok kırdılar alaycı oldum ben nerde olsam alaycı oluyorum cocuksu gibiyim fikir üretemiyorum bu yaşıma geldim başarılı olamıyorum araba süremiyorum insanlardan kaçıyorum kendi içime kapandım bazen kimse olmadığı zaman odama girer saçma sapan hareketler yaparım bazende hayatta basarılı olamadığım için ağlarım işyerlerinde çalısamıyorum çalısıyorum ama zorlukla zihnen zor oluyo ayku olarak bu hastalık bende 7 8 yaslarından beri diyeceğim şuki hocam bana maaş bağarlarmı durumum bu murat bey.
aklen ayırt etme özelliğim var ama çoğu şeyde başarısızım araba sürmek beceri yok panik atak ayku çalısmıyo insanlardan kacıyorum bazen üzülüp ağlıyorum nedenh kimseler gibi değilim ama olmuyo kendi dünbyama çekildim kapandım eve dışarı pek cıkmam işyerlerinde çalısamıyorum gerek zihnen gerek bedenen tuhaflık var hafiften alay konusu oluyorum bazı yerlerde (