Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için son 1 yıldaki gelire mi bakılacak?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
merhaba,

31 aralık 2013 tarihinde çağlıştığım yerden istifa ettim.sigortadan geçen günlerde düştüm ve 2022 maaşı için başvurmaya gittim.görevli bana son 1 yıldaki gelir durumunuz hesaplanacak dedi.benim şuanda bir gelirim yok.hanemde başka kişide yok.

benim şuandaki gelirime mi bakacaklar yoksa görevlinin dediği gibi son 1 yıldaki gelirime mi bakacaklar biliyor musunuz?

son 1 yıldakimii peki bişey sorcam benim babanem vefat etti onun evini sattılar 50 milyara halamla bölüştü babam parayı 25 milyar aldı babam o evden benimkini kapsamaz deme benle alakası yok sanırsam çünkü 2022 aylı için kişinin evine gelirler eve bakarlar nekadar lık ev sora babanın aylığına evde kaç kişi var 255 lira düşüomu geçmicek ama sora mal varlığı varmı bunlşara bakarlar

Geriye doğru bir yıla bakmak söz konusu değil. EN basitiyle hanede kişi başına düzşen gelirin ne olduğunu inceleyecekler.

Sn.Bülent bey

Ocak ayından beri çalışmıyorum hiç bir gelirim yok.
bugün sosyal yardımlaşma derneğinden aradılar 2022 maaşım şuanda uygun değilmiş.
geçmişe dönük maaş gelirlerimi hesaplamışlar 250 küsür ü geçtiği için olumsuzmuş

uygulamada hesaplanırken geçmiş maaşlar hesaplanıyormuş

bunun böyle olmadığını nerden ispat edebilirim

nasıl ya fikret karadeniz ee senin özür oranın yokmu bende 2022 için gittim vakfa ozaman beni niye hastaneye sevkettiler benimde maddi durumum zayıf bana heyette oranda vermediler itiraz ettim öle oluyomu yaa adamlar hastaneye sevkedio bierinde bişe varmı oran vermek için heyete sokuolar

arkadaşlar hane halkı kişi başına gelir hesaplanırken yıllık maaşlar mı hesaplanıyor

çalışıp çalışmaman önemli değil kardeşim. ordakiler senin son 1 yıl yani istifa ettiğin tarihten 1 yıl sigortaya yatan prim hesaplanır örneği 10 bin tl ye geldi. aileden 4 kardeş 10 bin tl bölüşür...

egos45 senin kimliğinde anne adı babaannen ise yani senin annen babaannen ise evet etkiler babaannen annen değilse dolayısı ise o seni ingilendirmiyor... seninki ayrıdır...

Üst Alt