Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için var olan problemlerimle %40 oran alabilir miyim?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 2022 maaş bvaşvurusu yaptım heyete girdim şeker tıp 2.tansiyon noroloji raporunm var yani noröpotik agrılarım var şekerden dolayıda ayagımda yaralar çıkıyor ortapedi doktoruda gördü göz doktoru ise dedigine göre bir iki puanda gözden alırsın dedi acaba yüzde 40 ın üzerinde rapor alırmıyım vereceniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Aslında tip2 komplikasyon yapmamışsa %20 veriliyor. Komplikasyon yapan şeker hastalarında tip1 'ler % 40 alabiliyor. Burada bir tezatlık var ama şansınızı deneyin derim. Diğer rahatsızlıklarla da birleşince olabilir diye düşünüyorum.

sayın editör şeker için doktor tıp 2 yazmıştı tansiyon noroloji raporum var ortapedi 13 yazdını gördüm göz ise bir iki puan alırsın demişti alabilirmiyim acaba yüzde 40 ın üzerinde rapor vereceniz cevaplar için teşekkür ederim

mustafa sürek

arkadaşım tip2 %20 dir tansiyon raporun varsa 10 da ordan alırsın burda belirleyici olan nöroloji ve gözden ne kadar alacağındır şu halde 37 yapıyor @mustafa sürek

peki sarasota kardeşim noroloji oranı kaçdır acaba gözdeki doktor bir iki puan alırsın demişti

Rapor oraniniz %40 ve üzeri olacak bunu biliyorsunuz zaten ancak 2022 nin maddi koşullarinida araştirin derim umarim kriterleriniz her şeye uyar

arkadaşlar ve editör arkadaşlarım bugün saglık kuruluna gittim raporum çıkmammış ama sonucu ögrendim yüzde 41 almışım heyetten peki arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor 2022 maaşına başvuru tarihindenmi geçerli içerde birikiyormu maaş birde yüzde 41 le maaş baglarmı bana evde üç kişi yaşıyoruz bir bakıcı maaşı alyor annesi oglumdan başkada gelirimiz yok verceniz cevaplar için teşekkür ederim

%40 ve üzeri aliyor abim onu biliyorum gidip kaymakamliga veya aile ve sosyal politikalar bakanligina gereken evraklari verceksin geliriniz az anladigim kadariyla insallah maaş baglarlar merak etme

zaten bakıcı maaşı alıyorsanız gerekli kriterleri sağlıyorsunuzdur sanırım alabilirsiniz başka geliriniz yoksa

sarasota
Kardeşim evde bakım aylığı ile 2022 aylığı kriterleri çok farklıdır. Bakım aylığını alan 2022 yi alamayabilir.

sarasota
Yazısından sanki oğlunun bir geliri varmış anlamı çıkıyor, şayet bakım maaşından başka gelir yoksa elbette alır.

Ufukalp heralde oğlu engelli annesi bakıcı maaşı alıyor oğlumdan diyor sanırım

degerli arkadaşlar ve editörlerim sadece oglumdan aldıgımız annesi bakıcı maaşından başka başka bir gelirimiz oglum 15 yaşında bir sıkıntı olurmu acaba

Üst Alt