Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı için yeniden başvurdum. Maaş hangi tarihinden başlayacak?

akaale

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba Kalem abla
2 sene önce 16.01.2016 da 2022 aylığı için başvurmuştum kişi başına düşen miktarı geçtiğim için maaşım red oldu. yine başvuru yaptım 02.05.2018 yani 12 gün önce yaptım bu sefer onaylandı. ama başvuru tarihi de 16.01.2016 yazıyor.

ben 10 gün önce başvurmama rağmen. raporumda yüzde elli olarak geçiyor rapor süresi sürekli yazıyor. benim alacağım miktar nedir. yoksa son 2 senenin miktarındamı hesaba yatcak. konuyu aydınlatırsanız çok sevinirim.

akale ilk başvuruyu değil son başvuru tarihine bakılır alacağın miktar 1200 TL falan olur

e-devlette son başvuru tarihi
16.01. 2016 yazıyor. ama

Kalem abla aramızdan ayrıldı galiba
aradığımız kişiye şuan
ulaşılamıyor

akaale ilk başvuru tarihi değişmez ismi üstünde ilk başvuru yazıyor öyle değilmison başvuru tarihinden itibaren ödeme yapılır çünkü bizim başımıza geldi bu olay

Kalem ablam 2022 ye başvurdum 15 gün önce onaylandı ama 2016 ocak ayındada başvurmuştum red oldu. bakım parası aldığım için. ama şimdi de başvuru tarihi 16.01.2016 yazıyor. 2 hafta önce başvurmama rağmen

yoksa son iki senelik farkınıda mı alacam. yardımcı olursanız sevinirim.

Salamun aleykum kardeslerim bnde bi sorum olacakdi bilgi verirseniz sevinirim bnmde 2 yillik raporum bitti icin yeniledim ve tarihler soyle yaziyo özürlü saglik kurumu raporunda müracat tarihi 26.03.2018 yaziyo ayriyetten rapor tarihide 04.04.2018 yaziyo iste herneyse raporumu kaymakama hastane yolladi bnde gittim ordan kagidimi aldim engelli maasi icin basvurdum sonra bi hafta sonra e devlete girdim 2022 masi yardimi devam ediyo yaziyo oncenden baktmda suresi doldu icin bitis tarihi yaziyodu bnde merak ettim haziran ayligi nekadar yatar bna ? Hangi tarih gecerli olur ? Saolun rapor oranimda 55 engel durumum

Kalem
iyi günler
melek ablacım
sorum şu 2016 ocak ayında 2022 aylığıma başvurdum. red oldu.
bu sefer yeniden nisan 2018 de 2022 maaşına başvurdum onaylandı.
e-devlette başvuru tarihi 16.01.2016 yazıyor. hangi tarihten işlem yaparlar. yoksa son iki senelik maaşıdamı verirler. sorumun cevabı için sizden rica istiyorum.

akaale
nisan 2018 deki başvurunuz geçerli olur ve mayıs + haziran dönemi (haziran temmuz ağustos )maaşını alırsınız.

akaale mümkün değil iki yıllık maaşı vermezler boşuna ümitlenme vermiceklerine adım gibi eminim

akaale EDevlette bir bak maaşlar yattı ne kadar yatmış bize bilgi ver son başvuru tarihinden itibaren mi yoksa ilk başvuru tarihinden yatmış

@akaale

e-devlette daima ilk başvuru yazar.
senin 2022 aylığın daha önce reddedilmiş, daha sonra tekrar muracaat etmişsin.en son mayıs 2018'de vakfa başvurmuşsun. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 Haziran olur.

işlemlerin yetişirse bu haziran'da (rapor oranın % 50)1197,44 TL alırsın. ama işlemlerin yetişmezse, haziran dönem aylığıyla birlikte (haziran+temmuz+agustos) ve eylül dönem aylığını (eylül,ekim,kasım) eylül'de alırsın.

Eylül dönemi aylık miktarları henüz kesinleşmediği için senin hesabı temmuzun ilk haftasında yaparım (2022 aylıkları 1 Temmuz'dan itibaren zamlanacak çünkü.)

Kalem abla
konuyu aydınlattığınız için size çok teşekkür ediyorum.
ayrıca mayıs da değil nisanın başında başvurdum. işlemlerim yetişiyormu..?

@akaale
nisan'ın başında başvurduysan bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 mayıs olur. işlemlerin yetişirse haziran'da (5-9 haziran) mayıs + haziran dönem aylığı (haziran,temmuz,agustos) olmak üzere 4 aylık toplam 1596,60 TL ödeme alırsın.

işlemlerin yetişip yetişmeyeceğini buradan bilemem ablası. e-devlete girip bak. ödeme miktarı (1596,60 TL) yazıyorsa haziran'da alırsın. ama ödeme gözükmüyorsa işin eylül'e kaldı demektir.

eylül'de de mayıs + haziran dönem aylığı + eylül dönem aylığı olmak üzere 7 aylık ödeme alırsın.

Kalem aynen abla 1596.60 tl
e-devlette yazıyor. ödemeniz hazırdır. diye yazıyor. dediğiniz gibiymiş ablacım. teşekkür ederim iyi geceler..

Üst Alt