Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşı ile erken emeklilik arasındaki fark nedir?
Tamamen farklıdır.
2022,geliri belli bir limitin altında olan muhtaç durumdaki engelli vatandaşlarımıza devletin karşılıksız olarak bağladığı maaştır.
vergi indirimi ile erken emeklilik ise tamamen kendi çalışmalarınız karşılığı ödediğiniz primler ile hakettiğiniz yaşlılık emekliliğidir,ancak engelliler daha kısa sigorta süresi ve az primle emekli olabilmektedir.
peki nereya başvuracağım 4000 üstü prim yatmışlığım var şuan çalışamıyorum babam rahmetli ve onun maaşı ve sigortasından faydalanıyorum vergi indirimiyle emekli olursam kendi sigortam mı oluyor yoksa yeşil kart mı heyete giriliyor mu nasıl olunuyor bilgi verirsen çok sev inirim
ilk sigorta girişim 2000 yılı doğum tarihim 30.01.1989 prrim günüm 4200 engelim de parkinson ...bu arada malülen için başvurdum heyet günümü bekliyorum malülen zor diyorlar olamazsan bu vergi indirimden başvurmak istiyorum sağol ilgi gösterip cevapladığın için