Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı iptalleri ne durumda?

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;
2022 mart ayı ödemeleri başladı. malum, 2022 yönetmeliği değişikliği ile birçok engelliyi 2022 maaşları kesilecek korkusu sardı herkesi.. maaşı kesilen var mı?

Haziran ayından sonra denetimlere başlanacağı konusunda bilgi paylaşmıştı arkadaşlar. Haziran ayında seçim olacağı için maaş kesintilerini şimdiden yapıp oy kaybına uğramak istemiyorlar o yüzden Temmuz ayından itibaren başlar denetimler ve kesintiler.

bence maaşların kesilmesi gayet normal bunca hırsızlık yolsuzluk yaşandı bunların acısı kimden çıkcak kaçak saray'ın aylık gideri 21 trilyon bu maaşları kesmesinlerde ne yapsınlar sen ben aç kalalım açık kalalım ki değerli büyükler rahat yaşasın hayat sürsünler yazıktır hatta geçen gün bir vekil çıktı maaşlarımız yetmiyor dedi bence evde bakım aylıklarıda kesilsin vekillere verilsin derim

arkadaşlar bakın bazı gerçekleri görelim isterim bazı dalkavuklar diyor ki ya işte devlet yol yaptı köprü yapılıyor hızlı trenler var istanbul'a üç katlı tünel yapılıyor duble yollar yapıldı ne güzel bu hizmetleri taktir ediyorum eyvallah.yahu benim evimde ekmek yoksa çalışamıycak durumdaysam ayağıma ayakkabı alcak param yoksa ben köprüyü tünelleri hızlı trenleri ne yapayım dolmuş parasını zor kazanan insan kalkıyor yahu hızlı trenler yapıldı diyor sen gel şimdi bu zihniyete bunları anlat bakalım nasıl anlatcaksın

bu ülkede gözünden rahatsız bir arkadaş sağlık bakanı'ile konuşuyor kadromu ne istiyordu yanlış hatırlamıyorsam bakan o arkadaş'a aynen şöyle dedi bu halinle sana iş vermişiz daha ne istiyorsun demişti o zaman tepki göstermeyen susan engelli arkadaşlar bugün çıkıp bizim maaşımız kesiliyor demesinler iki yüzlülük yapmasınlar

8 hazıran gunu bunlar hala başımızda ıse son maaşınız alıyorsunuz demektır artık ışlerı sızınle bıtmıştır gecmış olsun .
neden bu hale gelındıgını 2022'lere neden goz dıkıldıgını emeklıye nıye 24lıra zam verıldıgını.
memura neden %3 verıldıgını uzun uzun anlattık arsıvımde var bulur okursunuz.

2022 alan kimse kaldımı ki bence zor neredeyse Yarısı iptal edildi

Engelliler uyumayın hakkınıza sahıp cıkın

Slm arkadaşlar 2022 ( uc aylık) gımızı kesiyorlar neymiş aile içi gelir 286 tl nın altında olacakmış nıye engellinın gelirı tek hesaplanmıyor Engelli olmuş dıye TC DEVLETININ bır vatandaşı degılmı ..oy isteme geliyorlar sayın aileden sorumlu bakan utanmadan dış devletlere yardım ettilerını tweet atıyor utanmadan engelli ne zorluklar yaşiyor haberı yok herkes kendı keyfınde ENGELLİLER UYUMAYIN HAKKINIZA SAHIP CIKIN .

Üst Alt