Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı kesilmiş olabilir mi? Gerekçe ne olabilir?

ecarus

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar.2022 maaşından faydalanıyordum tesadüfen kontrol ettiğimde [FONT=Tahoma]Reddedildi/Feshedildi (18/04/2014) (Rapor Süresi Dolumu Nedeni İle) diye not düşmüşler. Rapor sürekli.sorun ne olabilir..*Yardım edecek arkadaş varsa bir zahmet cevap verebilir mi?[/FONT]

18.04.2014'de rapor ssüresi dolum nedeniyle aylıgınız feshedilmiş söylediklerinize göre. böyle bir şey oldu mu o tarihlerde? yani raporunuz süreli miydi? daha sonra sürekli olan rapor mu aldnız?
detaylarıyla yazar mısınız? öncelikle rapor kısmında sorun var mı yok mu kesinliğe kavuşturalım.

evet kalem hanım ne diosunuz bu duruma
sürekli raporlarda 5 sene limiti çıktı
3 kişi oldu şu anda sitede 5 senede bir rapor yenileyenler

vakıflar o şekilde uygulama yapıyor. fakat yasal değildir. raporunuz sürekliyse yeni rapor çıkartmak zorunda değilsiniz.

hacer abla dioki 5 sene dolunca
başhekime gidince heyete girmeden rapor yenilenio dio

yahu ablam sen 2022 aylıgı alıyorsun zaten. yeni rapor istemeyecekler senden.

istemişler ama loris hacer hanımdan ecarus tan
onlarda 2022 alıo

senden istediler mi peki? hayır. yeni rapor çıkartma ablası.

yok benim tam 5 sene olmadı daa
rapor tarihi
16.03.2010

yeni rapor çıkartmıolarmış başhekime gidince tarihini yeniliolarmış
hacer hanım öle dio

Herkese selamlar. Sn.kalemşör ve diğer konu ile alası olanlar.Bugün vakfa gittim.2022 maaşı bağlatırken 2 tane raporumuz vardı biri süreli %66 diğeri sürekli %52 .Ben süreli rapora bağlamalarını istedim vakıf çalışanı sistemde sürekli raporun görünüyor onun üzerinden işlem yapacağını söylemişti burada sorunun oluşum ve çözüm noktası ,raporların ikisinide almış dosyama koymuşlar ve ben bu durumu kaçırmışım.Bugün kısmen halletim.Kısmen derken eve gelecekler ya ondan kısmen dedim geçen sene uydu alıcısı ve bulaşık makinası yüzünden başvurum iptal olmuştu.Bimer yoluyla 2022 maaşına hak kazanmıştık .Şimdi mart aylığından 890 tl den olduk o kadar :)Sağlıcakla kalın.Teşekkür ederim.

Yani para vermemek için uğraşıyorlar.Bizde almak için uğraşacağız.Bugün karar verdim devlette 1 kuruş alacağım olsa yüz tl harcayıp o bir kuruşu alacağım o derece sinir oldum.:)

Melek abla beni yanlış anlamanızı istemem sadece bana söyleneni paylaşıyorum.aslında sydv calısanların bile fazla bi bilgisi yok hepsi farklı konusuyor.tabii siz bizden daha tecrübeli ve bilgilisiniz.

ecarus;
o kadar ınce araştıyorlar yanı .

evde hangı beyaz esyalar olması gerekıyomuş pekı 2çekyat 1kılım 1radyo falan bekliyolardı heralde.

1,2mılyon adamdan hıçbırşeyı olmayan dışındakıler maaş beklemesınler kesılmeye başladıgında o zaman sarayın her bır kumunun parasını bızden cıkaracaklar demekkı.

asıl malıyetının 5 mılyar tl yanı 2mılyar dolar oldugu soylenıyo cunku hala eklemeler ekbınalar falan yapılyo sagına soluna arkasına.

zamanı gelınce kendı kurdugu utopyasında sulalesıyle bırlıkte yaşamaya başlıyacak gorurusunuz bak o kadar odayı ne yapacan dıyen yok ..

buna hala oy verırım dıyenlerın obur tarafta yapışmazmıym bogazına ben:mad: ..

ecarus sen ciddimisin ya uydu alıcısı bulaşık makinesi olmayan ev varmıdır

oda anteni çatı anteni olan ev kalmadı

bizdede tivibu var
gerçi
sınırsız internet tivibu telefon 2 sene tahahüt 54 lira
oda annemin üstüne eski üyesiniz diye dedi adam
yoksa tivibu 20 lira dedi yeni üyeye
sınırsız internet tivibu 49 lira 5 lirada telefon

Bişe dicem kalem hanım
diyelimki bana 5 sene olunca raporu yenile dediler
rapor tarihim
16.03.2010
mart maaşını alırmıyım bu durumda

musty35 mirhat diğer arkadaş Selamlar. Gerçekten böyle oldu.Neden iptal oldu sorusunu çok aradım.Bir kaç kez gittim vakıfa sonunda birisi dosyamı açtı söyledi.Bende bunun üzerine bimer e netten olanı biteni anlattım.Vakıf telefon etti gelir testi için beni vakıfa beklediklerini söylediler akabinde gittim.Tabiki göze battık dosyam ve dilekçelerim masanın üzerinde duruyor.Müdür beyin odasında birer çay içtik bana dedikleri çok komikti.Eşyalar için olmadığını bi yanlışlık olduğunu söyledi.Bir daha sorun olunca direk kendisiyle görüşebileceğimi falan söyledi.Böylece hallettik.

vay be
sanki eşya gelir getirio
ahahaha

ecarus, eşyalardan dolayı böyle bir sorun olamaz. sebep başkadır. yanlışlık da yapmış olabilirler. raporlarından hangisini en son almıştın? sürekli raporunu mu en son almıştın süreli olanı mı?
gelir açısından da hanede kişi başına düşen aylık gelir önemlidir. eger hanede kişi başına düşen aylık geliriniz 286,32 tl altındaysa sorun olmaz aylık baglanır.
raporla ilgili sorumu cevaplarsan sevinirim.

Üst Alt