şimdi anladım ablam durumu. sen vakfa gittin. çalışmaya başladıgını ve maaşını kestirmek istediğini soyledin. onlar da böyle yetkimiz yok dedi. burada doğru soylemişler. aylık kesme/iptal işlemini genel müdürlük yapar çünkü.
sanırım dilekçeyi de almıyorlar.bunu bir şekilde öğreneceğim ben yani vakıflar dilekçe almıyorlar mı diye bir ögrenmeye çalışacagım.
rahat ol endişelenme sen. aralık dönemi yakın. yakında sistem aracılıgıyla aylık alanların sorgusu yapılır. sistem sorgusu sonucunda sgk tespitin yapılır ve aylığın iptal edilir senin ödemelerden önce. yani aralık'ta 2022 maaşı yatırılmaz sana.
tabi sigortan başladıysa.
hade diyelim ki gözden kaçtı ve aylığın iptal edilmedi. bu durumda aralık dönem aylığını asla çekme. eger para yatmışsa bu durumda vakfa git durumdan haberdar et. ve onları dinlemeden dilekçeni ver. artık ne halleri varsa görsünler gerisini onlar düşünsün:9
dilekçence çalışmaya başladıgını aldığın 2022 aylığının durdurulmasını talep edersin. hepsi bu kadar.
buna gerek kalmayacak zaten inşallah. sistem sgk tespitini yapar senin rahat ol.
ha ceza da gelmez sana bunu demeyi unutmuşum
ha yine de sen aralık gelince beni durumdan haberdar et. oldu mu? eger aylık yatmışsa ona göre ben yapman gerekeni söylerim. endişelenme ceza gelmez. sadece aralık'ta gelişmeleri tekrar yaz bana. için de rahat etsin senin hem.