Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı onaylanmaz ise yeniden başvuru yapabiliyor muyuz?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
başvurum duruyor 4 ay oldu hala başvuru halinde gözüküyor. Diyelim ki olumsuz sonuçlandı yine başvuru yapabilir miyim çünkü ailem tarafından evden atılma durumum var beni istemiyorlar

Baş vura bilirsin raporun kaç ona göre maaşa baglıyorlar

1028 lira maaş alacaksınhemen baş vur maaşın baglanır

maaşın 1060 lira oldu azönce internetten baktım alacagın maaş 1060 tl dir saygılar

RAMAZN

sağol ama nisan ayından beri başvuru gözüküyor hala işlem yapılmadı yapılmıyor da ne yapcam?

arkadaşım 100de 40 raporun var bu raporunla enyakın kaymakamlık sosyal hizmetler vakfına gideceksin başvuru yapacaksın nekadar maaşın birikmişse hepsini toplu alacaksın başka birşey yok git sosyal hizmet vakfına raporunu iceriye ver maaşın baglansın bukadar basit anladınmı toplu paranı al saygılar

kalkanbaligi başvurunun 4 aydır sonuçlanmaması mümkün değil. çok uzamış süre. e-devlet şifren varsa orada ne yazıyor buradan bana yazsana.

Kalem

şu şekilde gözüküyor abla

5YgWyM.jpg

kalkanbaligi başvuralı çok olmuş. işlemlerin bu kadar uzaması yasal değil. BİMER alo 150'yi ara ve işlemlerinin çoık uzadığını ve sürecin hızlandırılmasını talep et ve aynı zamanda şikayetçi ol.

Kalem

abla kaymakamla görüştüm ve bir telefonla halletti ama nisan ayından itibaren sayılamaz dedi hangi aydan itibaren olduğunu da söylemediler e devlette hala başvuru gözüküyor ama sistemde onaylanmış . hangi tarihte maaş alcağımı nerden nasıl öğrenirim ?

kalkanbaligi vakfa nisanda başvurmadın mı? hangi tarihte vakfa gidip başvurdun ve başvuru formunu doldurup başvuru alındı belgesini imzaladın? başvuru formu doldurup başvuru alındı belgesi imzalanmadan başvuru olmaz. istersen e-devletten başvuru tarihine bak bana söyle bi. başvuru tarihin ne zamanmış bileyim ona göre hesap yapayım.

Kalem

başvuru tarihim 04.04.2016 şuan onaylandı ilk ödemede maaş alabilirim ne akdar alırım acaba?

Üst Alt