Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı PTT kart ile aylık çekilebilir mi?

mekaniz06

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben engelli maaşı bağlandı bu sene ilk paramı aldım PTT bir kart verdi ben o kartla aylık para cekebilirmiyim yoksa 3 aylık mı alacam ? şimdi den çok teşekkür ederim

Aylık çekemiyorsun 2022 aylıklarını. 2022 aylıkları 2 aylık ödeniyor. Doğum tarihinin son rakamına göre Haziran'da 3 aylık maaşını peşin çekeceksin. PTT kartla da çekiliyor maaş.

Toplu paranı PTT'den mi aldın Zıraat Bankası'ndan mı? Ne zaman aldın? Uygulama değişikliği var mı onu öğrenmek açısından soruyorum.
...
Doğum tarihinin son rakamına göre Haziran'da şu günlerde maaşını PTT'den çekeceksin:
[FONT=tahoma]• Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.[/FONT]
[FONT=tahoma]• Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.[/FONT]
[FONT=tahoma]• Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.[/FONT]
[FONT=tahoma]• Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.[/FONT]
[FONT=tahoma]• Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.[/FONT]
[FONT=tahoma]Ödeme yapılmaktadır.[/FONT]

PTT den aldım ilk maaşımı ayın 8 inde haziranın 8 in demi alacam 2. maaşı mı

İlk ödemenizi Mart ayının sekizinde mi aldınız bugün mü? Anlamadım.

Doğum tarihinizin son rakamına göre Haziran'da çekeceksiniz Haziran dönem aylığınızı. Doğum tarihiniz kaç ona göre soyleyim. ya da yukarıdan siz bakın tablodan.

martın 8 in de aldım haziranın 8 inde alacam

toplu para artık ptt den alınıyor sayın kalem

Üst Alt