Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı talebimiz 6 Mart'ta onaylandı. Maaşı ne zaman alabiliriz?

ökkeşşş

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selam ban 2 yaşında oğlum var rapor oranı 96 1yıl önca başvru yapmıştım 6 mart 2013de onaylandı biriken parayı nezaman alırım ve nekadar alırım bilgi vrirseniz sevinirim teşakkür ederim

bende 15 mart 2012de basvurmustum halen bir ses seda yok nasıl yapıcaz nettcez bılmıyorum siz maaşınız baglandıgınızı nasıl ögrendiniz

eve geldiklerinde iki hafta sonra sor vakıfdan demişlerdi iki hafta sonra sordm onaylanmış dediler ama biriken para hakkında bişey söylemediler

ökkeş sen ne zaman başvurdun ama bizimki önceden başvurulmuş

ben geçen yıl ramazan bayramında başvurmuştum yeni onaylandı birde ankarada olduğum halde bu kadar uzun sürdü inşallah haziranda alıcam ilk maaşı

bende gecen sene mart ayında basvurmustum sen kimleri aradın naptın benım maaşım halen baglanmadı bir yardımcı olurmusun

abim var adalet bakanlığı teftiş kurulu başkanı ikitane avkatım var saolsunlar onlar sayesinde

ökkeşşş
119 muhtaçlık kriteri var, tüm gelirler ailedeki kişi sayısına bölündüğünde 119 tlyi geçme sizde nasıl yapıldı yani sizin 119 tl kişi başı geçiyormuydu

ya biz evde bakım maaşı alıyoz 700 bide üç ayda bi bu maaşı alcaz yani bizimkide geçmiyo

Üst Alt