Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaslar, Engelli ayligi baglandiktan sonra toplu parayi nasil aliyoruz postane kagit yolluyor diyorlar dogru mu? Ne gerekli parayi almak icin bilgilendirmisiniz bilen arkadaslar
7/8 sene oldu ben alalı değişmiş olabilir ama ben ilk ödemeyi toplu olarak Ziraat bankasından sonraki ayları PTT den almıştım..kendim sormuştum bankaya tesadüf eseri kağıt gönderildi ise de elime ulaşmadı.
artık toplu para yok denilebilir 2022 maaşları sydv ye geçti maaş bağlama süresi 1 aya indi eğer olursa oda az bi fark alırsınız .toplu para 2012 den önce vardı
2013 mayıs sonunda başvurmuştum. %48 engelim. Temmuzda onaylandı, eylülde bağlandı. Mart-Haziran-Eylül-Aralık dönemlerinde maaş alınıyor. İlk paramı eylülde toplu olarak aldım. Başvuru tarihimden itibaren, eylül maaşı (aralık ayına kadar) aldım. Yani; Haziran-Aralık arası 7 aylık aldım, 1500 civarıydı...
PTT'den aldım. Herhangi bir kağıt gelmedi. Doğum tarihime göre, ödeme zamanlarına bakarak gittim. Hatta daha erken gittim, tarihten birkaç gün önce aldım. Kimliğinizle alabiliyorsunuz. PTT Sosyal Kart'ı sordum, gerek yok dedi gişedekiler.