Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı ve sosyal inceleme?

azad21

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
ben bimere 2022 maaşı için her gün meil yoladım? bu gün sosyal yardımlaşma vakfından sosyal inceleme için memur geldi?bimere başvuru yapmışsınız dedi? gelirimi sordular bende yanlış beyan verdim ben bakım maaşı alıyorum bakım maaşı aldığımı söyledim.evde yaşlı bir annem var emekli maaşı alıyor.annemin emekli maaşı aldığını söylemedim? hanede 5 kişiyiz hanede 5 kişi olduğumuzu yazdı sonucu bayramdan sonra öğrenirsiniz dedi?sizce maaşım kesilirmi 5 yıldır 2022 maaşı alıyorum.

kesilmez alırsın ayrıca emekliliğe bakmıyor o evde kişi başına düşen gelire bakar senin raporun oranı kaçta kaç azad kardes

iyi biliyormusun kesilmeyeceğini benim raporum yüzde 80

nıye her gun yolladın adamlar gelsın dıyemı anlamadım bırak onlar senı nezaman bulurlarsa ozman kessınlerdı maaşını adamları nıye uyandırdın anlamadım:confused: toplam eve gelen gelırı yaz evde bakım dahıl 5e bol 270lıra ustu çıkarsa maasın gıttı .

yeni yönetmelik 2015 temi uygulanacak?

adamlar gelire bakmıyorki daha değişik kriterlerde var mesela bende başvurdum 2022 ye hiç üzerime bir şey olmadığı ve hiçbir belgelenebilir gelirimde olmadığı halde beni g1 pozisyonuda gösterdiler sebep giderlerimi gösterdiler gelir değil bakınız gideri bile gösterebiliyorlar kredi kartım var adamlar onun limitine ve ödemelerime bakaraktan beni g1 den gösterdiler şimdi bide her ay prim ödüyorum sağlıktan faydalanabilmek için

yeni yönetmelikte evt 2015 te olması lazım

ya bu 2022 den yararlanmak için rapor olması şartmı özür raporu yoksa muhtac olana bağlanıyormu

muhtaç olana bağlanmaz onun daha değişik şartları var bu 2022 bir nevi eski yeşil kart olayı ama bunda engelli oranına göre maaş bağlanıyor yani rapor şart

peki şöle bi durum var benim ilk raporum yüzde 0 il sağlık müdürlüğü bana seni devlet hastanesinden sora hakem hastaneye sevkedecez diodu ben 0 olan o rapora itiraz ettim il sağlık müdürlüğü beni devlet hastanesine gönderdi devlet hastaneside ruh ve sinir hastalıkları hastanesine heyete girdim cıktım eğer itiraz sonucu 2. raporumdan yüzde 45 gibi oran alırsam 2022 maasından yararlanırmıyım acaba bilenler yazsın

şu an için yani 2015 ten önce evde bakım maaşını gelirden sayıyorlarmı yoksa 2015 te mi evdee bakım maaşını gelirden sayılacak?

Üst Alt