Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı yeni yönetmelik ve sosyal inceleme..?

azad21

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
şu an için 2022 maaşı alanlar tekrardan gelir kıriterinden geçecekti hane ziyareti ve sosyal inceleme yapılacaktı?şu an için sydv den ne gelen var nede giden yeni yönetmelik iptalmı edildi?

banada gelen olmadı kaç senedir azad kardeş

yarın sydv ye gideceğim işin aslını öğrenmek için

maşşallah azad git sor hep gidip soruyorsun secim var ortada birşeyyok yoksa bile sayende cıkıcak böle giderse hem kendini hemde başkalarını tedirgin ediyorsun bana kalırsa gidip arama bakma kardeşim sanmam gelip bakcaklarını ilerde onlar hane icin gelir testi yapıldında anca cıkar ortaya

bu sabah sydv ye gittim tc kimlik numaramı girdi şu an için maaşında bir sıkıntı yok dedi?2022 ye bakan memurla birebir görüştüm kendilerine böyle bir yönetmeliğin gelmediğini söylediler.aralık maaşını alabilecekmiyim dedim alırsın dediler.ordaki memurların hiç bişeden haberiyok anlaşılan

kaşınıyoruz vesselam unutmayın bu siteleri onlarda takip ediyolar

azad21
yeni yönetmelik iptal edilmedi. halen yürürlüktedir.
hanede kişi başına düşen aylık geliri öngörülen gelir sınırını aştığı tespit edilenlerin 2022 aylıkları yapılacak ilk sosyal inceleme sonucunda kesilecektir. evde bakım aylıkları da gelir hesabına dahildir.
sosyal incelemeler şehrin yoğunluguna göre gecikebilir. bu normal. seçim icabı geciktirmiş de olabilirler.
ama bu gecikmeler yönetmelik hükümlerinin uygulanmayacagı anlamına gelmez.
ha ne zaman yönetmelik değişir işte o zaman iş değişir. şimdilik boyle bir şey de yok.
ilk sosyal incelemeler 31 Aralık 2015 tarihine kadar yapılmak zorunda. bunu nasıl yetiştirecekler bilemem tabi. ama yönetmelik bunu soyler.

sydv den 2022 maaşı için hane ziyareti günceleme?

bu gün sydv den 2022 maaşım muhtaçlık sorgulaması için memur eve geldi hanede kaç kişisiniz gelirimi sordu bende bakım maaşından başka gelirim yok dedim.günceleme yapılacakmış dedi? e devlete bu ayki 2022 maaşım yatmış görünüyor maaşımı çekersem sorun yaşarmıyım hanede 4kişiyiz belki olumsuz sonuçlanır sonradan bana borç falan çıkar masınlar?​

aynısı 3 hafta önce bana da oldu sonra bir sms geldi başvurunuz onayladı diye ama ben başvuru falan yapmadım ne iş anlamadım

azad21

Benin de 18/02/2016 kestiler mart ayı maaşı yatmıştı çektim sonra dilekçe verdim bu gün tekrar bağladılar ama haziran eylül birlikte alacaksın dediler acaba martta çektiğimi bana borç olarak çıkar mı

2022 maaşı? Maliyenin ağır engellidir raporuma ibareyi gözden kaçırması?

Ben 2008 yılından beri 2022 den maaş alıyorum aynı zamanda bakım maaşıda alıyorum 2 ay önce sydv den günceleme amaçlı tahkikat ve hane ziyaretim yapıldı bu gün sonucu öğrenmek için sosyal yardımlaşma dayanışma vakfına gittim 2022 ye bakan memurla bire bir görüştüm güncelemem yapılmış yani maaşım onaylanmış aktif fakat sydv deki memur maliyenin dosyana ağır engelidir yazmamış sydv vedeki memur raporunun aslı varmı sende diye sordu bende var dedim raporumun aslını aldı maliyeye bildirmek amacıyla rapor oranım %80 ayrıca maaşında artış olur dedi süreç nasıl işler her hangi bir problem çıkmaz inşalah

Son düzenleme:
Üst Alt