Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı yükseltmesinde neden yeniden gelir testi yapıyorlar?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
Benım maas 800 rapor 80 yukseltmeye gıttım arastırma yapılcakmıs gelır arastırması yukseltmıyolar zaten yapmıssın gelır arastırmasını baglamıssın yukseltmeye gelınce nıye boyleb yapıyolar

Enes:)))
Raporun daha önce % 40 - % 69 seviyesindeymiş. Şimdi % 80 özür oranlı raporun var ve onunla vakfa başvurmuş ve aylığının % 70 ve üstü bakıma muhtaç 2022 aylığı seviyesine yükseltme istemişsin.
Bunun için "rapor yenilenmesi" şeklinde mütevelli heyeti kararı alınacak ve aylığın, raporun vakıf kayıtlarına geçtiği tarihi takip eden dönem başından itibaren arttırılacak.
senede bir aylık alanların sosyal incelemesi de yapılmak zorunda. raporla birlikte hele hele de aylık yükseltme szkonusu olunca sosyal incelemeni de yapacaklar bu vesileyle.
Sosyal incelemen sonunda gelir durumunda değişiklik yoksa dediğim gibi raporun vakfın kayıtlarına geçtiği tarihi takip eden dönem başından itibaren arttırılacaktır.
Maalesef bu işleri böyle yapıyorlar. mevzuat açısından dayanakları sağlam yani.

gelır duzeyın ne bılmıyorum ama bırde ıyı çıkarsa 255+tl çıkarsa gel benım maaşı kes demıssın..ben olsam bu saaten sonra
1-adres degıştırmem çok gereklı degılse ..
2-gelırımı ıyıce hesaplar oyle yukseltme işine bulasırım..
3-1,2,3aylık deneme surelı ışlere kesınkle gırmem ..

ben zaten basvurudan vazgectım 800 e razıyım zaten 3 ay sonra memurlugumu ılan etcem bu bır ıkıncısı bana form verdı dedıkı zıraat bankasından 3 ayda bır 300 lıra gıda parası alcan maastan ayrı dedı ama ben basvurudan vazgectım maasın kesılme durumu var aylık evın gelırı 1200 hanede yasayan 4 kısı var o yuzden vazgectım adam formu getır dedı goturmedım kesılecegıne bole daha ıyı

Üst Alt