Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım 4 aydır başvuru halinde gözüküyor ne yapmam lazım ?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
5 gün sonra 5. ayına giriyor ama hala sistemde başvuru halinde gözüküyor. Vakıfa gittiğimde hesaplanıyor dediler 144 ü ara ordan öğren dediler orası da sadece başvuru halinde olduğunu görebiliyoruz dediler. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ?

183 ara ankara sana maaşın konusunda yardımcı olacaktır

alo 150 BİMER hattını arayarak şikayetçi ol. ALO 150 BİMER hafta içi mesai saatlerinde hizmet verir. BİMER'e yazılı olarak da şikayet edebilirsin.

2002 maaşım daha yeni onaylandı ama 6 ay önce başvurdum ödeme durumum nasıl olur ?

nisan ayında başvurdum daha yeni onaylandı o tarihten itibaren para alır mıyım acaba ?

Ben başvurdum 10 günde onaylandı acaba ne zaman para yatar

kalkanbaligi başvuru tarihin nisan mı? e-devletten bak bi. Nisan'da başvurduysan 1 Mayıs'tan itibaren birikmiş ödemelerini aralık dönem maaşınla birlikte Aralık'ta alırsın.
Yusuf03400 başvuru tarihini takip eden ay başından itibaren birikmiş ödemen + aralık dönem maaşını aralıkta doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde alırsın.

Üst Alt