Arkadaşlar maaşlarınızı zaten az veriyorlar, 1976 da çıkan bir yasada memur katsayısının yüzde 400 oranında maaş zorunluydu, 1995 de çıkan yasada eve giren maaş asgari ücreti geçmemek zorunda asgari ücreti 1 kuruş geçerse vermiyorlar, şuan verdikleri maaş çok düşük kazanılmış hakların çok gerisinde üstelik ödenmiyor, sadece senin değil murat arkadaş bir çok engelliye maaşı verilmiyor yada kesilerek veriliyor, bunun yolu şudur sesimizi duyurmak
Arkadaşlar 1975 yılında BM engelliler beyannamesi çıkmıştı, buna göre devletler eve şu para girdi bu para girdiye bakmadan bakım parası ve maaş vermek zorunda zaten istersen dolar milyarderi ol, devlet engelliye bakmakla yükümlüdür, 2006 BM engelliler sözleşmesi oldu, Türkiye bunu 2008 sonunda imzaladı 2.5 sene sonra ek 18 maddeyi imzalamadı bu maddelerden biri engellilerin iç hukuk yollarını beklemeden uluslararası mahkemelere başvuru hakkı bunu imzalasalar engelliler bütün geri alınmış haklarını geri almasını engellemek için imzalanmadı ben BM ye bir dosya hazırlıyorum son olaylar sonucu şimdilik bekliyorum, bu başvuruyu yapacağım ve devletten (rakamı yazınca şaşırmayın) 1 trilyon dolar talep edeceğim, sorun o parayı almak değil bu ülkede yaşayan engellilerin haklarının geri verilmesi için baskı unsuru oluşturmak, paranı vermiyorsa birlikde sokaklarda haklarımızı savunalım mücadele edelim sesimiz çıkmadıkça maaşları da alamazsınız bana da bakım parası vermiyorlar emekli olduğum için bu insan hakları suçudur AİHM de dava açacağım AİHM bu davaya hemen bakar nedenide şu ortada BM engelliler sözleşmesi var ve İnsan Hakları Beyannamesi var biz haklarımızı önce bilmek zorundayız