Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşım çekmediğim için geri gitmiş! Ne yapmalıyım?
Bankadan almıyorum maaşı postaneden yattıkca alıyorum . Ilk maaşım bağlandı 5 aylık bi maaş yatırdılar 1.700 kusur üzerinden 6 ay geçti ve maaş geri alındı .ondan sonra yatan aylığımı aldım bi problem yok .
E devlette yardım alma şartlarını sağlamama diye yazılmış ve maaşım kesildi .gelirimde herhangi bi değişiklik yok yurt dısında olduğum için kestiler zannedersem . Böyle bir uygulama var mı ?
@DIRILIS yurt dışında olduğunuz için değil, muhtaçlıktan çıktığınız gerekçesiyle 2022 aylığınız kesilmiş.
ayrıca siz daha önce yurt dışında sigortasız çalıştıgınızı söylediğinizde ben size şöyle cevap vermişim:
@DIRILIS sen öyle san. 2022 aylığında resmi ya da gayriresmi her gelir hesaba katılır. çalıştığın tesbit edilirse gelirin hane geliirne eklenir. ve hanede kişi başına düşen aylık gelirin sınırı geçtiği tesbit edilirse muhtaçlıktan çıktığın gerekçesiyle 2022 aylığın kesilir.