Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım E-Devlet sitesinde gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?

dua20

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
sayın engelliler arkadaşlar ben bugun ptt gittim maaşımı zirata aktarcaktım ptt izin vermedi aktaramazsınız dediler 144 aradım aktaramazsınız dediler napmam gerekli kredi cekicem cekemiyorum e devlette gözükmoyr maaşım lütfen yardım ?

neden cogu 2022 maşcıları aktarmış ama

Sisteme kayıtlı 4C Üç Aylık Maaş bilginiz bulunmuyor. acaba ptt denmı güncenlenme yapılcak

edevlette an itibari ile asp kısmı açılmış olup gss ve aldığın yardımlar yazıyor ama anlamadığım 2010 yılından beri toplam ödeme 35.444.4 yazıyor yani ben 2010 yılından beri 35 bin tlmi aldım olmaz öle şey

kim aktarmış olsa hepimizin haberi olur öyle birşey yok şu an

aktarmayı bilmiyorumda e devlette artık asp kısmı var 2 şey sorgulanıyor 1:gss.2:engelli maaşı

kardeşim link atarmısın lütfen nerde yazıyor bulamadım ben

Sevgili ercan,

ilk maaşını kurumun belirlediği kurumdan aldıktan sonra e devlet ten maaşını istediğin bankaya internet ortamında aktarabilirsin.

not: Bu link ten maaş sorgulaması yaptırabilirsin.https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/LogOut

lk maşaım degil 3 cü maşaım ama güncellemmesi yapılmamış maaşım ne devlette gözküyor nede verdiniz linkte gözküyor

evet baktım bilgilerim cıkıyor sosyal yardım banka bılgılerı cıkmıyor nedense

ilginç ama edevlette bana 45000 tl ödendiği yazıyor. imkânsız. 3 yilda o parayı kim bulmuş ki ben bulayım

bende 50 bin yazıyo arkadaşlar muhtelemen evrakta ödenmiş deniyodur kım bilir kımın cebine gitmiştir buna şükür

kurcalama kardes hazırki maas da elinden gider.
benden söylemesi

Üst Alt