Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım iptal oldu. Yatırılan tutarı çekebilir miyim?

melek21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ya valla benimki de aynen oyle oldu. Napalim cekelim mi cekmeyelim mi bu ay ?

Benim de 28 kasimda iptal olmus. Simdi biz bu parayi cekersek ne kadar faiz oderiz ? Bilgisi olan var mi ?

melek21 yine de emin olmak adına e-devlette yazan 2022 aylık bilgilerini görmem lazım ablası. o yüzden kimlik bilgilerini saklayarak e-devlette 2022 aylığı ile ilgili yazanları buraya kopyala ya da yaz lütfen. ama kimlik bilgilerini gizlemeyi sakın unutma ya da yazma.

e devlete gıremıyorum sıfrem yok cunku ama dedıgım ggıbı ayın 28 ınde ıptal olmus gelır yukseklıgınden dolayı bana soylenen bu

@melek21 ablası ben söylemlere göre iş yapmam. ihtimallerden de hoşlanmam. kaldı ki bunlara göre hareket edersem sana zararım da dokunur.

o yüzden hafta içi bir PTT şubesine gidip bir e-devlet şifresi al kendine. sonrada e-devlette yazan 2022 aylık bilgilerini kimlik bilgilerini saklayarak bana yaz.

ama şunu bil. eger senin aylığın 28 kasım'da kesilmişse ve bu ay sana ödeme yapılmışsa o ödemeyi hak etmiyorsun. o ödemeyi ister çek ister çekme, sana kalmış. lakin çekersen o çektiğin parayı senden geri tahsil ederler. faiz isteyeceklerini düşünmüyorum. parayı senden istediklerinde ödemeyi hemen yaparsan.

neyse sen dediğimi yap ve e-devlette ne yazıyor bana buraya kopyala.

Üst Alt