Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 maaşım iptal oldu. Yatırılan tutarı çekebilir miyim?
melek21 yine de emin olmak adına e-devlette yazan 2022 aylık bilgilerini görmem lazım ablası. o yüzden kimlik bilgilerini saklayarak e-devlette 2022 aylığı ile ilgili yazanları buraya kopyala ya da yaz lütfen. ama kimlik bilgilerini gizlemeyi sakın unutma ya da yazma.
@melek21 ablası ben söylemlere göre iş yapmam. ihtimallerden de hoşlanmam. kaldı ki bunlara göre hareket edersem sana zararım da dokunur.
o yüzden hafta içi bir PTT şubesine gidip bir e-devlet şifresi al kendine. sonrada e-devlette yazan 2022 aylık bilgilerini kimlik bilgilerini saklayarak bana yaz.
ama şunu bil. eger senin aylığın 28 kasım'da kesilmişse ve bu ay sana ödeme yapılmışsa o ödemeyi hak etmiyorsun. o ödemeyi ister çek ister çekme, sana kalmış. lakin çekersen o çektiğin parayı senden geri tahsil ederler. faiz isteyeceklerini düşünmüyorum. parayı senden istediklerinde ödemeyi hemen yaparsan.
neyse sen dediğimi yap ve e-devlette ne yazıyor bana buraya kopyala.