Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım kesildi! Ne yapabilirim?

geffrydawn

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2006 yılından berı aldıgım maaşımı devletım saolsun Aralık 2018 de "muhtaç olmama" kararıyla kesti... 2006 da yuzde 78 raporumla maaş almaya başladıgımda evımızdekı gelır ve maddı durum neyse hala hıcbır degısıklık olmamasına ragmen muhtac olmama kararı !! Kaymakamlık ve vakıfa defalarca gıtmemıze ragmen olumlu bir dönüş olmadıgı gıbı bana yenıden rapor alıp deneyın dendı kı benım hastalıgım Konjenital Miyastenia Gravis , evde annemle yaşıyorum emeklı maası var ve kırada oturuyoruz kız kardesım bızden ayrı yasıyor ve calısıyor .. Sanırım bu durumda cok kışı olmuş bu aralar nedense !!

Gelir yüzünden fesh edilmiş

geffrydawn
kardeşiniz sizden ne kadardan beri ayrı ve ne zamandan berı çalısıo

Kardeşim ben maaşı hak kazanmaya başladıgımdan berı ayrı ve o zamandan berı de aynı iş yerınde çalışıyor ...

geffrydawn annenizin emekli maaşı yüzünden kesilmiştir evde iki kişi yaşiyosa emekli maaşı 1220 tl ve üzeriyse kesilmiştir ilk önce kendiniz bir hesap yapabilirsiniz ev kıraysa bunu sydd ine söyleyim belli oranda kira bedeli düşürebilirsin

geffrydawn

@Fatma mehmet inde söyledıgı gibi 2 kişi ve 1220liradan fazla ıse annnenın emeklı maaşı kesılmesı normal.kırada oturdugnuzu söyleyın 2022de sadece emsal kıra bedelı düşüyo.kıra bedelı düşünce büyük ihtimal 2022 bağlanır

Peki tavsıyelerınıze göre denemeye devam edelım bakalım , teşekkurler

Üst Alt