Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım kesildi. Nedenini bilmiyorum..?

fkeser

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben özürlü maaşı alıyordum ama 01 03 2012 yılında maaşım geçici olarak durduruldu hiç bir işte calışmadığım halde acaba neden kesildi ve yada yine eskisigibi alabilecekmiyim lütfen söylermisiniz

fkeser;

f keser kardesım bu mart ayında üzerine engellı araba alan kişilerın maasları kesılmıştır dıye kanun çıkmış bır tanıdıgım abı var uzerıne 25 bıntllık arabası oldugu için kesıldı maası belkıde sızınde bır arabanız varmı bılmıyorum bu sebebden kesılmıştır

arkadaşlar çok dikkatli olmalısınız artık S G K kurumu işi sıkı tutuyor G S S den dolayı kişilerin haberi olmadan 3 ayda bir gelir testinden geçiriliyor sistem eskiden gelire bakarak degerlendiriliyordu şimdi ise çok geniş bir şekilde degerlendiriliyor 25 kalem üzerinde tarama yapılıyor . en son verilere göre 5 mart tarihi itibarıyla 7 milyon kişinin gelir testi yapılmış ve 4 milyon civarındaki insanlar S G K primi ödeme durumuna gelmiş olup bunların içinde yeşil kartlılar ,2022 aylıgı iptal olan kişiler varmış.

hayır çok kişinin durdurulmuş ankara sistemlerde bi sıkıntı var diyor

Üst Alt