Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım kesildi ve yeniden bağlanmayacağını söylediler..?

kazimozgul

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İl merkezinden İlçe merkezine taşındım maaşım kesildi ilçe merkezindeki SYDV gidip konuyu araştırdığımda adres değişikliğinden kesilmiş dediler yeniden başvuru halinde maaşın bağlanamayacağını söylediler babamın emekli maaşı kişi başı gelir kriterini geçiyormuş ama daha önce 4 yıl maaş almıştım bu durumda ne yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

babanızdan ayrı evde ikamet edeceksiniz babanızın maaşı sizin maaş almanızı engelliyor şuanki sisteme göre 324 lirayı geçiyor sanırım o yüzden aynı evde oturduğunuz için babanız size bakmakla yükümlü olduğu için kiraya çıkacaksınız ikameti değiştireceksiniz

Arkadaşım bulunduğun mevcut adresin değişikliğini sydv lere bildirmek zorundasın diyelim bir ilçe dahi olsa başka kaymakamlık bölgesine geçersen geçmeden bildirecektin şimdi son yönetmeliğe uygun şartlar aranır buda hane gelirinin tüm gelirler artı mal varlığı rayiç değerlerin hanede yaşayan kişi sayısına bölündüğünde 243 tl muhtaçlık sınırını aşmaman gibi.

Annem bakım maaşı alıyor Babamın ikametgahı Köyde resmi olarak Biz İlçe Merkezinde Kirada oturuyoruz Babam biraz İlçede Bizim yanımızda biraz köyde kalıyor.

Bimere yazalım

Arkadaşlar öncelik bu 2022 maaş haksızlığını ortadan kaldırmak için bimere yazalım kaymakamlık kafasına göre maaş kesemez ve sgk nın 3 yılı aşan hastalar haksıklız yaptığını son olarak yurt dışın araç ithalatı silindir hacmi yükseltilsîn yaş sınırı düşürülsün hakınızı arayın.

Yanlış hatırlamıyosam adres değişikliğinde taşındığınız yerin durumuna göre hesap yapılıp eğer mevcut yasadaki geliri geçmiyorsa alabiliyorsunuz. Oradaki kaymakamlık mı artık ilçe mi onun kriterine göre hesaplanıyor bağlı bulunan kurumun biraz karışık yani. Ama bildirmek yükümlülüğündesiniz. Umarım lehinize olur tekrardan alırsınız.

Üst Alt