Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım onaylanmış fakat alınma tarihi normal mi?

saysaffet

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben 27,09,2013 tarihinde 2022 ye yüzde 48 raporla başvurmuştum.15,11,2013 tarihinde onaylanmış 144 ü aradım ama maaşı mart ayında alabileceğim söylendi. Bu doğrumudur aralıkta neden alamıyorum.saygılar

Zaten siz bir miktar toplu para alacaksınız, başvurunuzun kabul edildiği tarihten itibaren aralık ayına kadar olanı... toplu parayı aldıktan itibarende yeniden birikmeye başlayacak 3 aylık olanıda Mart'ta alacaksınız... bence bir hata yok gibi....

kısmet hanım teşekkürler hakkımızda hayırlısı

melek hanım merhabalar yazmış olduğunuz aydınlatıcı bilgiler için öncelikle teşekkür ediyorum.benim sormak istediğim bir konu var...ben 27.09.2013 tarihinde yüzde 48 sürekli raporumu sydv Bahçelievler(ist) teslim ettim.başbakanlık engelli kartımı da oradan aldım.144 aradım vakıf mütevelli heyeti 15.11.2013 de onaylamış 2022 almamı fakat ödeme dönemine yetişmediği için aralık ayında alamadım.144 aradım mart döneminde toplu olarak alırsın dediler bu doğrumudur???bide hesap etsen kaç para alırım.şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın

saysaffet,
vakfa başvuru formunu ne zaman doldurdunuz ve evrakları teslim ettiniz? Ya da vakıftakiler formu doldurup size sadece formu imzalatmışlardır ve başvuru alındı belgesi vermişlerdir. Formu hangi ayda imzaladınız? Başvuru tarihinizi bilmeden aylık başlangıç tarihinizi tespit edemem ve toplu paranızı hesaplayamam.
Ama verdiğiniz net bilgilere gore ancak şunu hesaplayabilirim Aralık ve Mart dönem aylıklarınızı...
Aralık dnem aylığınız ve Mart dönem aylığınızla birlikte 783,73 + 893,17 (Aralık dönemindeki 2 ay farkıyla birlikte) = 1676,90 Tl alacaksınız.

Ama sanırım başvuru tarihiniz daha erken. eger başvuru tarihinizi verirseniz onceden alacagınız aylık varsa bu paraya eklerim.
Diyelim ki Eylül'de vakfa başvuru formunu imzaladınız ve evrak alındı belgesi verildi size, bu durumda aylık başlangıç tarihiniz 1 Ekim olur. ve yukarıda hesapladığım paraya 2 aylık daha para eklemem gerekir.
Siz alo 144'ü arayarak aylık başlangıç tarihinizi ya da vakfa başvuru tarihinizi öğrenirseniz hesap netleşir.

melek hanım merhabalar ben vakıfa 27.09.2013 de müracaat ettim.vakıftan muhtaç aylığıda alıyorum 400 tl 6 ayda bir kere 144 aradığımda mütevelli heyeti onayı da 15.11.2013 dediler.bunlar kesin bilgiler

Üst Alt