Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım tahsis servisindeymiş, ne zaman bağlanır? [Soru]

ahmet42

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
iyi günler. ben 1981 den beri özürlü maaşı alıyordum. 2007'nin 5. ayında işden çıktım. 2007 12. ayında maaşım kesildi. tekrar muracat etim. 2008 birinci ayında tekrar evraklarımı verdim, yeniden muracat yaptım.
o günden bugüne gelen cevap, "evrak takipde, evragınız evrak tahsise gönderildi"
şimdi yeni çıkan yasada diyor ki kanun özürlü kişilerin 2022 maaşı hızlı bir şekilde baglanacak diyor
sizden bir uzman olarak görüşünüzü almak istiyorum
saygılarımla.

Bu soruya kimse net cevap veremez.
Yine de başburu tarihinize bakarak, bu dönem maaş alabilmelisiniz diye düşünüyorum.Çünkü herhangi bir sorun olsa, sorun neyse o yazar takip sitesinde.

tahsis servisine gönderildi

slm benim muracat tarihim 08 ocak 2008 16 6 2008 tahsis servisine gönderildi başka bir konuyazmıyor sizce süreç ne kadar daha sürer saygılar.

tamamını kopyalarsan yardımcı oluruz kardeşim.
takipteki sayfanın tamamını kopyala bakalım.

saglık kurulundan geçmiş

saglık kurulundan geçmiş kabul edilmiş yazıyor tarih 19 8 2008 bizi ulaşma süresi nekadar olur bilgilendirebilirmisiniz.

40 70 arası özür

2022 maaşı için yaptıgım muracata yüzde 40 70 arası kabul edildi yazıyor bu ne kadar daha sürer bize ulaşması için.

rapor kabul edilmişse herhangi bir evrakta eksik çıkmazsa sanırım 3 ay içinde bitmiş olur.

Üst Alt