Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşım yersiz ödeme sebebi ile faiziyle geri isteniyor

Ahmettas

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2011 aldığım %60 raporum vardı fakat maliyeden Ankara ya gitti 2013 kadar maaş filan almadım bu süreçte 2012 de yeni rapor çıkartmak için heyete başvurdum hastaneye rüşvet dönüyordu hekimler doğru dürüst muayene etmeden oran belirtmeden salladılar heyete %14 verdiler ve 2013 de alo 144 bana 2011 deki raporun eksik evrak nedeniyle askıda olduğunu vakıfta gitmemi söyledi vakıfta sisteme baktı kayıt yok raporunun fotokopisini Aslı gibi yap getir maaşını bağlayalım dediler ve 2013 de rapor aktif oldu 2021 şubata%14 rapor tespit edildi maas kesildi faizle geri talep ediyorlar son aldığım rapor da %92 kısmı bağımlı sürekli maaşımdan kesinti yapılıyorlar haksızlık ama gerçekten hastayım pah hastasıyım skolyoz da platin var boydan boya solunum yetmezliği 16 saat oksijen alması gerek raporum var cihazı var 740 TL maaş hesaba yatıyor af gelir mi ne olur bunun sonu 30.205 tl geri talep ediliyor

Ahmettas
son alınan rapor bir önce alınanı devre dışı bıraktıgı için senden böle bişi istemişler.sen sıstemde görunmedıgı için aslı gibidir yap denilince%14 olanı değil %60 olanı verıksın büyük ihtimal ve bu yıllar sonra ortaya çıkıncada ceza gelmış.en fazla yapılandırma edıolar faizini ödememen için aslını büyük ihtimal alırlar taksıtlede olsa
burda sıkıntı şı bunca yıl hiç kontrole gelmedılermı.gerçi bildirimi sen yaptıgın için kusurlu görülen sen olursun

Üst Alt