Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşımdan neden kesinti yapıldı? Bu kesinti sürekli mi?

bekone

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
5
[FONT=sans-serif] arkadaslar ben 2013 de bi baglanmiştim 2022 maaşina 2 aylık aldım kesmıslerdi bu sene tekrardan başvurdum verdiler ama 200 250 gibi bi kesinti yaptılar bu hep boyle mı olacak tesekkuler[/FONT]

Rapor oranınız kaç? Ayrıca kesinti yapıldığını söylediğiniz maaş tutarı ne kadardı, hangi ayda kesintili aldınız? Eksik. Elinize geçen para miktarını ve hangi tarihte aldığınızı yazın yani.Önce sorun var mı bakayım.

abla rapor orani %60 elime gecenv para miktari 6. ayda aldigim 720 civarinda idi.

Evet, bu durumda haziranda sana eksik yatmış. Alo 144'ü arayıp bilgi iste sebebini öğren. Bu arada e- devlete de bak. 2022 aylık bilgilerinde ne yazıyor buraya kopyala bakayım. Kimlik bilgilerini gizle ama

abla sordum aradim ve daha önce başvurmuştum ya 2 aylik almıştım onu tahsil ediyorlar mış

Sigortalı mı oldun sen? Bu 2 ayı niye geri aldılar? Ayrıca haziranda 2 aylık tutar 653,18 tl eder. Sen 720 tl küsur diyorsun? Alo 144 tarafından Verilen cevap beni tatmin etmedi. Alo 150 bimeri ara bilgi edinme kapsamında soru sor. Ve lütfen e- devletteki bilgileri buraya kopyala bir bakayım. Sen 2022 aylığından bahsediyorsun di mi?

abla herhalde ben yanlış anlattim şuan hastanede yatiyorum vede e devlet sifremi almadim evet 2022 den bahsediyorum benim ilk basvurdigum tarih 2013 yili sonuydu ilk aldigim maas 1400 civarindaydi 3 ay sonra bir daha almistim ve daha da alamadim o zaman lar sordugumda ise evde annen var oda babamdan kalan maasi aldigi icin kesmislerdi bu sene tekrar basvurdugumda 6. ayda aldigim aylikta 200 250 gibi bir eksiklik oldu 6. ayda da armistim 144 du ve onlar daha once yanlışliktan dolayi almissiniz parayi bu boyle kesilecek denilmisti bana

Ablam konu şimdi anlaşıldı. Eski mesajlarını taradım. Ocak 2015'te yazdığın bir mesajda hanede 4 kişi kaldığını ve annenin 890 tl emekli aylığı aldığını yazmışsın. Ben de o tarihteki muhtaçlık sınırına göre hesap yapmışım gelirin uygun demişim. Burda yanlışlık yok ki o tarihte başka gelirin yoksa. Ayrıca 1 senelik süreli raporla başvurmuşsun. Yanlışlığı nerwde yaptılar bilmek istiyorum. Fazla para mı ödendi sana? Yüzde yetmiş rapor üzerinden mi? Şu an telden çok zor yazıyorum. Bu hafta internetim bağlanacak. Bilgisayardan daha iyi yazar ve detaylı bakarım. Sen yarın iş saatinde alo 150 bimer hattını ara ayrıntılı bilgi iste.

Ayrıca muhtaçlıktan çıksan bile annen emekli diye senden yersiz ödeme iddiasıyla borç tahsil edemezler. Bu işlem yasal değil. Yersiz ödeme olmadı için senin hak sahibi olmana engel bir durumunun olması gerekir. Sigortalı olman vs gibi. Böyle bir şey yoksa senden borç tahsil edemezler. Yanlışlıkla sana fazla para mı ödediler yoksa?

Kalem abla gecen cuma gunu cektım engelli ayligini 796 tl cektim neden boyle oluyor

Yardım TürüYardımın Fayda SahibiYardımın Hak SahibiBaşvuru TarihiSon Ödeme TarihiSon Ödeme MiktarıSon Ödemenin DurumuYardımın DurumuToplam Ödeme TutarıVakıf Bilgisi
Engelli AylığıBEKİR KUŞCU
-
BEKİR KUŞCU - 18/09/2014ödeme henüz çekilmedi796,06 TLödemeniz hazırdırDevam Ediyor

2022 Yardımı Grubu

bekone evet e-devlet bilgilerinde kesinti yapıldıgı görünüyor. neden yapıldıgı konusunda fikrim yok. nedenini öğrenmen için BİMER'e yazmanı ya da BİMER alo 150'yi aramanı yukarıda söyledim ayrıntılı olarak ablası. sana bir soru da sormuştum yukarıda. gelir durumunda sorun gorunmuyordu önceki yıllarda yazdıklarına göre. sana fazladan ödeme mi yapılmıştı yanlışlıkla?

evet abla bana fazladan 1 aylik ödeme yapılmıştı ben herhalde o yuzden kesiliyor diyorum zaten 144 u ariyorum hep şebeke meşgul diyo birde 150 yi arayim yarin evdeki gelir ise 0 tl abla hiç gelir yok

tamam ablacım. ama yarın BİMER alo 150 hattı cevap vermez. bayramın 4. gunu, tatildir. cuma gunu mesai saatinde ara sen. yarın da ara dene şansını tabi. durumundan bahset ve kesintinin sebebini bilgi edinme kapsamında tam öğren. BİMER, ilgili kurumlara kesintinin nedenini soracak ve seni bilgilendirecektir. konunun acil oldugunu, halen hastanede oldugunu da belirt. sonra da gelişmelerden beni haberdar et.

Üst Alt