Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşımı 2013 yılından beri çekmiyorum. Geri iade alabilir miyim?

ozlemce1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2022 maaşımın yattıgını bilmiyordum cekilmedigi için kesilmiş. Geri iadesini istedim ama yatmamış iadesi için ne yapabilirim?

ozlemce
maaşın yattığına dair bilgilendirme yapılması gerekıyor. e devletten takıp edılebılıyor.çekmediğiniz için kesildiği kesinmi. e devletten bakın ne zaman yatmış ve niye kesilmiş orda yazar

baktım gündüz Feshedildi yazıyordu

Son düzenleme:
@ozlemce
ablası e-devletteki 2022 aylığı ile ilgili ekran bilgilerini buraya kopyala, senin durumuna bakayım bi. buraya kopyalarken kimlik bilgilerini gizlemeyi unutma.

Kalem abla 2022 nolu maaşım baglanmış haberim yoktu benim hiç çekilmedigi içinde biriken maas geri dönmüş.maşanın bağlandıgına dair bi cevap gelmedi nerden biliyim hesaba yattıgını. Tekrar maaş başvurusu yapmaya gidildiğin de ögrendik hesaba para yatmış cekilmedigi için geri alınmış dediler. İadesini talep ettik yarısını iade etmişler hesapta biriken paranın hepsini yatırmamışlar bunun için ne yapmak gerekiyor. :(

Son düzenleme:
ozlemce ablacım ne öğrenmek istediğini biliyorum. e-devletteki 2022 aylığı bilgilerine bakmam lazım sana detaylı cevap verebilmem için. sana ne kadar para yatması gerekiyordu, ne kadar eksik yatmış, ödemede yanlışlık var mı bakmam lazım.
bu arada rapor oranını da yaz bana.

4 Tl mi eksik yatmış?

ozlemce 2013'ten itibaren eksik yatmış diyorsun. hastaydım parayı çekemedim tekrar başvurdugumda öğrendim diyorsun. paranın yarısı yatmış yarısı yatmamış diyorsun. bu para da 4 TL diyorsun. senin eksik yattı dediğin paranın tamamı mı 8 TL ? yaptıgın hesaptan bu ortaya çıkıyor.

yatmayan paranın iadesini istemişsin yatmış diyorsun. eksik var diyorsun 2013 tarihine gidiyorsun.
kendi kendine anlatıyorsun duruyorsun. senin ilk defa ne zaman başvurduğunu vs bilmeden ben sana yardımcı olamam.

anlatamıyorsun bari e-devlettte yazanları kimlik bilgilerini gizleyerek kopyala buraya, bakayım diyorum o da yok.

vakfa git onlar sana yardımcı olsun. vakfa dilekçe ver, eksik paranı iste.

benden bu kadar.

abla Kopyalamayı bilmiyorum niye kızdın :( maaşbağlanmış. Maaş bağlandıgına dair bilgim yoktu hiç çekmedim maaşbirikmiş hesapta 8 Tl olmuş. Maaş baglatmaya tekrar gittiğimde ögrendim görevli maaşımın yattıgını hesaptan çekilmedigi için biriktigini söyledi. İadesini istedim biriken maaşın 4 Tl sini iade etmişler 4 tl si kalmış bunun için ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
ablacım yönetmelik gereği 1 sene boyunca aralıksız olarak maaş çekilmezse aylık kesme sebebidir.
sen bir sene boyunca hiç maaş çekmediysen o paraları alman imkansız. öncelikle bu bilgiyi vereyim.

bir diğer husus da 2013'ten beri nasıl 8 TL birikiyor? % 70 ve üstü oranlı birinin maaşı 8 tl maaşı olmaz. anlatmak istediğin nedir burada?

4 tl ne ki yorulmana değmez.

Hesabtaki 8 tl nin hepsinin iadesini istedigim halde neden yarısı iade edildi? teşekkür ederim

Son düzenleme:
ozlemce ablacım senin dünya kadar paran uçup gitmiş -çekmediğin için- sen 4 TL'nin peşine düşüyorsun:) vakfa git o 4 TL'yi iste bari ne diyim.

bu arada aralıksız olarak bir sene boyunca çekmediğin için o maaşları alamazsın. iadesi bile yapılmaz.
çünkü bir sene boyunca aralıksız olarak maaşları çekmemek aylık kesme gerekçesidir. 8 TL nasıl birikmiş ben de onu anlamadım:)

ozlemce çok ilginç,nasıl böyle bir hata yapabilirsiniz😟2013 den beri para uçmuş, Geçmiş olsun

Üst Alt