Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşımı çekerken PTT ATM paramı yuttu!?

akgas

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar dün 2022 maaşomo çekmek için ptt nin atm sine gittim paramın 650 tl sini çekmek istedim ama atm kartı verdi paramı vermedi paramı almadıgın halde hesaptan çekilmiş gösterdi yetkililere durumu anlattım pazartesi kasa sayımı yaparız fazla çıkarsa verririz çıkmassa veremeyiz dendi bende paramı çektigim zaman telefonuma mesaj gelmesi lazım gelmedi ayrıca kamara kayıtlarını inceleyin ben para çekmedim bir hata var dedim yapacagımız fazla birşey yok dendi ne yapmam lazım yardımcı olacak birileri varmı yada başına aynı olay gelen

Ben ıst. Sinop'a giderken otagar da ziraat dan çektim eski kasa olduğundan alttan veriyormuş görmedim parayı geri çekti sonra baktın hesapta para yok sinop'a gelince bankaya sordum edin böyle böyle oldu o da çattı hesapta görünüyor dışardan deneyim dedi parayı çektim merak etmeyin düzelir. Pazartesi

nezamandır 2022 maaşı atm den kart ile çekiliyor????:confused::confused::confused::confused: benim bildiğim Ptt den çekiliyordu herzaman??!!

mehmetselcuk;

sanırım size kart gelmemiş bayagıdır cekiliyor

teşekkürler arkadaşlar işallah pazartesi düzelir

sağol 66! bu kartı sosyal yardımlaşma vakfımı? veriyor???

Üst Alt