Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşımı sorgulayacak site var mı?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar Geçenlerde evime polis geldi engelli maaşı için . 1-2 Hafta Sonra Bakın Dedi Son Kararı Heyet Veriyormuş . 1.5 Hafta Olduda Benim İnternetten Sorgulayabileceğim Bir Site Varmı Bildiğiniz

144 ara sorgulama ancak ordna yapiliyor e devlet sifren varsa ordan ancak saglik provizyon görebilirisn

Arkadaşın dediği gibi online evrak takip sistemi yok. Eskiden vardı ama o uygulama artık iptal:http://www.engelliler.biz/forum/2022-engelli-ayligi-ile-vakif-ayligi/110023-2022-ayliklari-takip-islemleri-icin-artik-alo-144-devrede-sgk-evrak-takip-iptal.html

S
ağlık provizyon sorgulamanızı yaparsanız ordan da maaşınızın aktif olup olmadıgını anlayabilirsiniz https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/SpasSorgula

ekrana gelen SİGORTALI SORGULAMA menüsünde istenilen bilgiler yazıldıktan sonra açılan SAĞLIK PROVİZYON SORGULAMA ekranına sorgulama yapılacak. tarih girilmek suretiyle sağlık yardımlarına müstahak olup olmadığı tespit edilebilecektir.
Bugünkü tarihi yazabilirsin mesela.

GSS kapsamı 60/ c3 2022 65 yaş yazıyor v sorgu sonucunda" müsthaktır,provizyon alabilir" yazıyorsa 2022 maaşın aktif dilmiştir anlamına gelir.

NOT: sağlık provizyon sorgulaması 2022 maaşı evrak sorgulaması dğil GSS provizyon sorgulaması içindir. Lakin 2022 aylığı alanlar, 5510 Sayılı yasa 60/ c3 kapsamında otomatikman GSS'lı yapıldıkları için maaşınızın aktif olup olmadığı hakkında bilgi verir sadece.
...
Sizin muhtaçlık kararınız olumlu sonuçlanmışsa n kısa sürede maaşınız baglanacaktır.

Kalem;
abla sgk de aktif gozukse bile bazen sistemde durdurulmus gozukuyor mesela bnm suan
GSS kapsamı 60/ c3 2022 65 yaş aktif gozukuyor ama 144 aradimda rapordan dolayi hala durdulmus durumda gözüküyor sgk aradimda hala saglik sigortam aktif oldunu solediler

ben az önce 144 ü aradım bana maaşlar yurt genelinde incelemede dendi maaş incelemesi ne anlama gelir?

İst01, bilgilendirme için saol ablam. Sağlık provizyon sorgulama kesin bilgi içermiyor demek ki.
Lakin senin durumunu tekrar okudum.
Ablam sen nisan'da maaşın durudrulmuş adresten dolayı sen mevcut raporunla yeniden başvurmuşsun. sonra haziran 12de rapor süren dolmuş. Bu durumda senin aylığın rapor bitim tarihinden itibaren geçici olarak durdurulmuştur. Aylık kesilmemiştir yani.
Walera maaş incelemerini bir uye daha dedi. Bununla ne kastedilior anlamadım. Böyle bir duyum almadım. Bilgim yok yani.
Bu tür uygulamalara yönelik haber bilgi sizlerden alıyoruz ancak:)

Yaw yine yanlış anlatmışım İst01:) Düzelttim. Uzun suredir bakmadığım için gaflarım oluyor boyle:) Tekrar tekrar incelediğim için fark ediorum Allahtan hatamı.

Yine de İST01'in dediği gibi kesin bilgi vermeyebilir Sağlık provizyon sorgulaması diorum ben de.
Sağlık provizyon sorgulaması ayrı konu çünkü.

walera;
evet
banada 144 aynısını söyledi yanı kısacası aylık kabul olunda eskı sı gıbı garantıdır gözuyle bakılamıyor ya sıstem tam oturmadıgından yada başka sebeb allah engelli arkadaşlara yardımcı olsun

ara 144'ü ara öğren bu kadar basit üstelik ücretsiz.

Üst Alt