Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşımı yükseltmek için rapor oranımın arttığını belgelersem, memur olamam mı?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
mrh arkadaslar.:)
ben de 2022 yasasından yararlanmaktayım 2003 yılından beri maas alıyorum..
son amaliyatımdan sonra
hastaneden aldıgım saglık raporum %80 aldu bende 3 ayda 1 aldıgım maasımın yükselmesi icin girisiminde bulunmak istiyorum
yani bakıma muhtac aylıgı olacak aylıgımın yükselmesinde hiç süpem yok ama bazı korkularım var sunlar :confused:

saglık raporum yükseldiyi icin bakıma muhtac aylıgı aldıgımda:eek:
  • memurluk sınavına girebilir miyim girsem bile dahil atama yapılabilir mi
  • evde bakım aylıgı gibi bütün hak ve haklarım elimden alınmıs mı olur

LÜTFEN BU KONU HAKINDA TECRUBE KAZANMIS VE YAPAN KİŞİLERDEN YARDIM ALIRSAM DAHA COK MUTLU OLACAM VE KARARIMI O YÖNDE VERECEM.* ;)

Rapor oranı ile memur olup olamamak arasında hiç bir bağ yok. Burada önemli olan şey başvuru yapılan kadronun gerektirdiği sağlık şartlarını taşıyıp taşımamaktır...

Ve, çalışırsanız: 1) 2022 maaşınız kesilir, 2) gelirinize göre evde bakım aylığınız da kesilir.

yeni siz simdi yosunuz ki hiç bir engel olmaz sınavlarına aslanlar gibi girersin
hayatında hiç bir yan etkisi de olmaz böyle ise cook güzel hiç korkmadan bu ise girebilirim diyosun??

Üst Alt